Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Grindeanu, despre posibila remaniere guvernamentală: „Nu dau replici”

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Aflat într-o vizită la Paris, premierul Sorin Grindeanu a fost asaltat de reporterii care cereau detalii despre o posibilă remaniere guvernamentală sau chiar o schimbare a şefului executivului, venită din partea alianţei PSD-ALDE. Răspunsurile lui Grindeanu s-au axat pe un singur motiv. „Nu dau replici”.

   Întrebat despre opiniile numărukui 2 din PSD, Nicolae Bădălău, despre o iminentă schimbare în Guvern, premeirul a răspuns: nu dau replici, n-am dat şi nici nu voi da şi nici nu vreau să fac speculații.Referitor la posibilitatea unei demisii în cazul în care presiunile vor creşte, Grindeanu a replicat că nu vorbeşte de lucruri şi nu vrea să facă speculații, doar îşi doreşte ca activitatea guvernului să fie îmbunătățită.

Nu există nici un fel de știrbire a autorității premierului. Eu privesc lucrurile aşa cum vă spuneam mai devreme şi rolul meu este să încerc, împreună cu echipa pe care o conduc, şi nu doar cea guvernamentală, echipa lărgită, să facem ceea ce am promis oamenilor şi ăsta este rolul nostru. Replici, chestiuni care nu ţin de agenda mea şi a guvernului pe care îl conduc n-o să dau, nu am dat şi nici n-o să dau”, a spus şeful Guvernului. El a mai replicat că, în executiv, „nu există tensiuni, nu există lucruri de acest tip, tot timpul trebuie să existe argumente, de ce poți să faci sau vrei să faci un lucru, de ce poate activitatea într-un anumit domeniu a fost la un nivel mai redus„.

Referitor la nemulţumirile lansate în public de şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Grindeanu a răspuns, din nou, că nu dă replici: „Nu știu, nu mă întrebați pe mine. Şi v-am spus că nu dau replici„. (foto: gov.ro)

Ultimile din

Mergi la SUS