Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Godină răspunde celor l-au acuzat că încurajează violenţa: „Încurajez gestul oricărui poliţist care ripostează atunci când este lovit“

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

După ce Marian Godină a postat pe a postat pe Facebook un fragment în care a explicat care este procedura de răspuns atunci când un poliţist este atacat, într-o emisiune la Antena 3 a apărut pe bandă că poliţistul „susţine pumnul în gură“. Marian Godină a ţinut să răspundă şi de data aceasta pe Facebook.

Poliţistul explică în postarea de pe Facebook că nu a încurajat violenţa şi vorbele i-au fost răstălmăcite. În schimb îşi menţine afirmaţia că poliţiştii au dreptul legal să riposteze atunci când sunt atacaţi.

„La Antena 3, doamna Porumbel, vizibil deranjată de postarea mea de aseară (n.r. sâmbătă), a încercat să mă denigreze în toate felurile. Şi cum putea face asta mai bine decât răstălmăcindu-mi vorbele? A afirmat că încurajez violenţa şi chiar au ales un titlu care nu are nicio legătură cu ce am scris eu: „Marian Godină: încurajez pumnul în gură.” Nu ştiu de unde au scos acest citat. Pe lângă faptul că nu am zis aşa ceva vreodată, din contră, prin ce am scris acolo am încercat să descurajez violenţa şi am scris că oricine se gândeşte să lovească un poliţist ar trebui să ştie că e posibil ca poliţistul să riposteze. Nu de alta, dar nu e un sac de box, iar pe lângă asta e total acoperit atât de procedură (pe care am şi postat-o), dar şi de Codul Penal. Îmi menţin afirmaţia că încurajez gestul oricărui poliţist care ripostează atunci când este lovit. Iar dacă vreodată va încerca cineva să mă lovească, voi riposta exact cum scrie în procedură, aşa cum am şi făcut în trecut de altfel, când am şi fost cercetat pentru asta şi dosarul s-a clasat pentru că acţionasem LEGAL. Asta pentru că dosarele penale nu se solutionează la televizor de către moderatori „atotştiutori” de legi şi procedure“, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeste mai mult: adevarul.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS