Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

in ExtraNews de

În presă a apărut zvonul că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare.

Se pare că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. După ce s-a relatat că Mario Iorgulescu a consumat atât alcool, cât și substanțe interzise, înaintea accidentului rutier soldat cu moartea unui om, jurnalistul Costin Ştucan de la Gazeta sporturilor, l-a chestionat pe Gino, tatăl lui Mario.

„Două întrebări pentru șeful LPF, Gino Iorgulescu, după apariția datelor teribile: 1. E adevărat că Mario a fost internat într-o clinică de dezintoxicare de unde l-ați externat înainte de terminarea tratamentului? 2. E adevărat că i-ați cumpărat un Aston Martin ca urmare a unui șantaj emoțional legat de renunțarea la droguri? Poate următorul comunicat al lui Iorgulescu va conține și răspunsurile la aceste două întrebări”, a scris Ştucan. Gino Iorgulescu nu a răspuns, încă, la aceste întrebări.

S-a scris că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este foarte gravă, iar pericolul de moarte încă nu a dispărut, după cum susțin medicii. „Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.Loading...