Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gina Pistol, declaraţii ŞOC: ”Mă simt pregătită”

in Monden de

Gina Pistol, decisă să devină mamă. Vedeta și-a propus ca în 2017 să facă un copil cu iubitul ei, Alin Cocoș, și a vorbit despre planurile ei de viitor într-o emisiune TV.

Gina Pistol a mărturisit că a avut o perioadă în care nu și-a dorit un copil, dar acum prioritățile ei s-au schimbat. Ea a dat detalii, într-o emisiune de la Antena 1.”Acum sunt aşa, profit de libertatea asta că eu aleg ce vreau să fac. Mi-am dat seama că fugeam un pic de momentul ăsta. Da, faţă de acum 6 ani mă simt pregătită să devin mamă. Sunt iubită şi iubesc la fel de mult. Alin mă susţine în tot ce fac. Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti tu. Când o să vină copilul o să fie el. Eu am început anul devenind mai frumoasă”, a spus Gina Pistol, decisă să devină mamă.

De 3 ani, viața sentimentală a Ginei Pistol pare aranjată, ea fiind iubita lui Alin Cocoș. În trecut însă, blonda a avut probleme serioase cu bărbații, pe care nici ea nu își explică de ce îi… intimida. “Nu o să mă creadă nimeni, nu știu, cred că intimidez bărbații”, a recunoscut ea acum când e ca și luată de Alin Cocoș.

Dacă unii domni s-au resemnat și nu au reușit să ajungă în preajma vedetei TV, alții au interpretat greșit reacțiile Ginei Pistol, așa că blonda s-a văzut nevoită să aplice o altă tactică. “Eu sunt foarte simpatică și sociabilă, asta nu înseamnă că răspund pozitiv oricărei invitații sau oricărui telefon. Adică am o limită pe care mi-o impun singură, am un stil de a glumi care nu este înțeles de foarte multă lume, iar uneori când simt că persoana respectivă nu a înțeles că eu glumesc, știu să bat frumos în retragere, să ies diplomat dintr-o discuție care nu-l avantajează”, ne-a povestit ea situații a căror protagonistă a ajuns.

Prezentatoarea emisiunii “Star Chef” de la Antena 1 mărturisește că nu a fost niciodată genul de femeie care să facă primul pas într-o relație, cu toate că era conștientă de faptul că punea bărbații pe fugă fără să voia ei. “Toate avem plăcerea de a flirta, dar nu îmi place să abordez eu bărbații. Nu știu, cred că pur și simplu există chimie. Nu am fost niciodată o vânătoare de bărbați. Știam de bărbați care mă simpatizau, dar cărora le era teamă să se bage în seamă cu mine și nu înțelegeam de ce”, a declarat, pentru Libertatea, Gina Pistol.

Sursa: libertatea.roLoading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS