Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gigi Becali :”Pentru mine nu mai există echipă națională. Urlă sufletul în mine de durere!” și îi cere demisia lui Christoph Daum spunându-i „drogangiu”

in ExtraNews de

Nici măcar succesul obținut de naționala de fotbal a României în meciul amical cu Chile, scor 3-2, nu l-a făcut pe Becali să nu aibă o reacție dură în ceea ce îl privește pe selecționerului Christoph Daum, căruia îi cere demisia.
Rezultatele obținute de fotbaliștii noștri în această campanie de calificare l-au făcut pe Gigi Becali să spună:”Pentru mine nu mai există echipă națională. Sunt amărât. Urlă sufletul în mine de durere! Noi avem jucători buni, dar trebuie puși în valoare de Daum” și să-i ceară demisia acestuia:”Dacă are demnitate,trebuie să vină și să zică Hai că am plecat. Vă las, dar o să iubesc țara asta în continuare„.
Finanțatorul FCSB îi mai transmite lui Daum:”Dacă aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Țipi tu la mine, drogangiule? De ce vine și se dă mare patriot? Își bate joc de noi? Ne minte la televizor.” și mai spune că a vorbit cu un fost jucător al Stelei, nu i-a dat numele, iar acesta a spus:”Daum nu știe nimic tactic și că nu face nimic. Mi-a spus că habar nu are. Păi dacă nu știe nimic, de ce iese la conferintă și ceartă jurnaliștii?”
La Sport.ro Becali a declarat că:”Hagi este cel mai bun selecționer. A zis că sacrifică tot pentru națională”. Apoi, el, s-a referit și la alți mari selecționeri:”Lucescu ar fi bun, la fel ca Olăroiu și Dan Petrescu. Oameni care fac ceva”.
Finanțatorul FCSB spune în încheiere că:”Noi, românii, suntem dobitoci, proști și handicapați mintal. Am pus un antrenor neamț și un grec(n.a.Kyros Vassaras) la CCA . Îmi vine să mă retrag din toate activitățile când văd atâta lipsă de bărbăție”.

 

Ultimile din

Mergi la SUS