Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gigi Becali a donat peste 100.000 euro pentru Institutul Matei Balş: ”Dacă va mai fi nevoie și în altă parte, voi ajuta”

in ExtraNews de

Omul de afaceri Gigi Becali a anunțat că a făcut donații de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş de când pandemia de coronavirus s-a abătut asupra României.

Patronul FCSB a dezvăluit că până acum a cheltuit peste 100.000 de euro pentru materialele cerute săptămâna trecută de cei de la „Matei Balş”, însă cheltuielile se află abia la început, abia de azi urmând să achiziţioneze măşti, halate şi alte echipamente, toate în cantităţi foarte mari. „Chiar azi mă duc la bancă să mai plătesc o tranşă”, a mai afirmat Gigi Becali. El a mai dezvăluit că anterior a mai ajutat Institutul Matei Balş cu peste un milion de euro, în lupta împotriva hepatitei C.

”Doar de la Matei Balș mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relații cu domnul Streinu Cercel. Dar dacă va mai fi nevoie și în altă parte în București sau în țară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balș de când cu virusul ăsta”, a încheiat Becali.

Ultimile din

Mergi la SUS