Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ghid de cadouri: cum să-ți surprinzi iubitul!

in Diverse de

Ziua iubitului tău sau aniversarea voastră se apropie? Atunci sigur ți-a trecut și ție prin minte întrebarea „Oare ce cadou să-i fac anul acesta?”. Pare că i-ai cumpărat absolut tot ce se putea, de la haine, parfumuri și cărți, până la accesorii pentru mașină sau jocuri video. Cu toate acestea, chiar dacă ai impresia că nu mai există nimic nou pe piață ce merită cumpărat pentru persoana iubită din viața ta, trebuie să rămâi mereu creativă și să găsești metode neconvenționale pentru a-ți surprinde jumătatea.

 

Idei de cadouri pentru momentele lipsite de inspirație!

 

  •  Pregătește-i un cadou handmade

De multe ori, cadourile handmade reușesc să impresioneze mai mult decât cele deja cumpărate. Acest lucru se datorează faptului că persoana căreia îi oferi un cadou realizat de tine, cu propriile mâini, va aprecia efortul pe care l-ai depus și timpul pe care l-ai investit în crearea acestuia. Dacă ești o romantică incurabilă, scrie-i partenerului tău o scrisoare de dragoste prin care să-ți exprimi aprecierea pe care o ai față de el. De asemenea, poți să-i pictezi un tablou inspirat de poza voastră preferată, să-i gătești desertul favorit sau să-i realizezi un album foto, în care să se regăsească amintiri și citate lângă fiecare fotografie în parte.

  • Surprinde-l cu o zi de răsfăț

Mulți oameni consideră că doar femeile sunt interesate de felul în care arată, însă acest lucru se află departe de adevăr. Nu doar că și bărbații își doresc să arate mereu prezentabil, dar asemenea femeilor și ei se simt mult mai încrezători în propriile forțe atunci când alocă timp suplimentar aspectului lor fizic. Poți să-ți surprinzi iubitul cu un pachet complet de îngrijire, asemenea celor oferite de Classic Barber Shop București, care să includă tuns, spălat, masaj capilar, aranjatul bărbii și styling. De asemenea, un voucher într-un magazin de beauty, de unde să-și aleagă setul de parfumerie potrivit pentru personalitatea lui, este mereu bine-venit.

  • Plănuiește o vacanță romantică doar pentru voi doi

Dacă dorești să-i oferi persoanei iubite un cadou de care își va aminti mereu cu drag, atunci plănuiește o vacanță surpriză doar pentru voi doi. Cu siguranță ai un loc în care ți-ai dorit dintotdeauna să mergi alături de partenerul tău, așa că apucă-te de research, găsește cele mai bune bilete de avion, dar și o cazare intimă și confortabilă. Dacă nu știi însă care este destinația perfectă pentru voi, poți găsi aici un top cu cele mai romantice destinații din Europa. De asemenea, nu uita să faci o listă cu atracțiile turistice pe care vrei să le vizitați, dar și cu restaurantele în care veți mânca cele mai gustoase preparate. 

  • Optează pentru cadourile personalizate

Un cadou personalizat îi va transmite iubitului tău faptul că ți-ai dorit ca acesta să primească ceva unic și original, pliat atât pe personalitatea lui, cât și pe povestea de iubire dintre voi doi. Una dintre opțiunile cele mai inspirate este reprezentată de o hartă stelară, care va reda felul în care cerul arăta într-un moment special din relația voastră: prima întâlnire, primul sărut sau momentul în care v-ați zis pentru prima dată „Te iubesc”. Acest cadou îi va aduce mereu aminte de dragostea pe care i-o porți și este, în același timp și o decorațiune ce va atrage atenția musafirilor voștri.

 

Într-o relație de lungă durată mereu vor apărea și momente în care nu te vei simți foarte inspirată în alegerea unui cadou pentru partenerul tău. Cu toate acestea, variante există întotdeauna, trebuie doar să gândești ”outside the box”, să fii originală și creativă.


Ultimile din

Mergi la SUS