Gheorghe Dinca a dus O MINORA unui sef de politie din Olt. Marturia SOC ce schimba TOTUL

in ExtraNews de

A apărut o mărturie de ultimă oră a unui martor cheie în dosarul crimelor de la Caracal! Acesta spune că l-a cunoscut bine pe inculpatul Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Bărbatul a declarat în exclusivitate la Sinteza Zilei, că minorele care se aflau de obicei în preajma lui Gheorghe Dincă, dar și a partenerului său de afaceri, aveau o destinație destul de clară.

Mărturia de ultimă oră a unui martor cheie!
Fetele ajungeau în patul unor afaceriști, dar și polițiști implicați într-o adevărață rețea. De altfel, cei doi conlucrau la satisfacerea unor plăceri animalice precum și la stabilirea unor rețele infracționale la nivel local. „Gheorghe Dincă apărea în prajma clientului meu cam la două săptămâni. O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt.

Pentru ei coruperea minorelor erau un mod de viață. Cele mai multe fete pentru, corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore. Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul sub protecția anonimatului.

Mărturia de ultimă oră a unui martor cheie! Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă în momentul arestării de către polițiști. Sursa foto – facebook
Dincă a plasat o minoră unui colonel de poliție, fost șef IPJ Olt
Bărbatul a precizat și modalitatea prin care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă. „L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile. Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune”.

„Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”, a mai spus martorul.Loading...