Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gestul disperat la care a recurs un bărbat ca să scape de traiul amar de lângă soţia sa

in ExtraNews de

Un bărbat de 70 de ani din Kansas, SUA, a recurs la un gest disperat ca să scape traiul amar lângă nevastă, după cum au aflat poliţiştii care l-au arestat.

Lawrence John Ripple, în vârstă de 70 de ani, a intrat într-o bancă şi i-a înmânat casierului o hârtie pe care scria ”Am un pistol, dă-mi banii”. Spre surprinderea lui, angajatul i-a dat imediat 3.000 de dolari. Bătrânul nu a fugit, aşa cum se aşteptau martorii, ci a aşteptat venirea poliţiei în holul băncii.

În timpul interogatoriului, nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor să afle că bătrânul se certase cu soţia şi a decis că nu mai poate suporta să trăiască alături de aceasta.  Conform raportului poliţiei, citat de publicaţia locală Kansas City Star, Ripple a scris biletul cu care a mers la bancă în faţa consoartei şi i-a spus că preferă să ajungă la puşcărie decât să mai stea în casă cu ea, scrie adevarul.ro

Bărbatul a refuzat să fie apărat de un avocat, atât de mult şi-a dorit să fie condamnat. Dorinţa i s-a împlinit, acesta fiind transferat recent de la Centrul de Detenţie Wyandotte County la o închisoare federală din Leavenworth. Din păcate, poliţiştii nu au reuşit să afle şi motivul scandalului care l-a determinat pe bătrân să aleagă puşcăria în locul nevestei.


Ultimile din

Mergi la SUS