Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gest de omenie făcut de un medic din Vrancea! Și-a împărțit salariul cu infirmierele

in ExtraNews de

Gest de omenie făcut de Mircea Duțescu, un medic psihiatru din Vrancea, care și-a împărțit salariul cu infirmierele. La două zile după ce angajații spitalului au protestat pentru că le-au scăzut veniturile, medicul a decis să-și împartă banii cu colegii aflați în suferință.

Informația a fost dezvăluită de o angajată de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din comuna Dumbrăveni, care a publicat un mesaj emoționant pe Facebook pentru a-i mulțumi doctorului Mircea Duțescu, notează vrancea24.ro, citat de libertatea.ro

„Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viață lungă. Mulțumim din suflet, domnule doctor, pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris Mona Ramona Stănilă, pe Facebook.

Medicul nu a vrut să spună de ce a făcut acest gest și nici despre ce sumă a fost vorba.

„A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus niciun ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă”, a precizat, pentru sursa citată, medicul Mircea Duțescu.

Angajații spitalului se plâng că nu a fost rezolvată problema salarială.

„Managerul nu discută pe această temă cu noi. Nici măcar nu ne spune că încearcă. Răspunsul este repetitiv: respect şi aplic legea”, a menționat angajata Spitalului din Dumbrăveni.

Și la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galaţi, aproape 50 de angajați au protestat joi, 19 aprilie, fiind nemulțumiți de scăderea sporurilor.

Sursă foto: vrancea24.ro

Ultimile din

Mergi la SUS