Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gest de neimaginat! O tânără și-a deconectat bunicul de la aparatul de susţinere a funcţiilor vitale pentru a-și încărca telefonul mobil

in Diverse de

Toată lumea știe că nu trebbuie să atingi niciun echipament medical atunci când vizitezi pe cineva la spital. Dar o tânără care și-a vizitat bunicul bolnav de cancer a făcut un gest de neimaginat.

Ally Louia, 26 de ani, a mers să-și viziteze bunicul grav bolnav la spital. Când asistentele și membrii familiei nu erau prin preajmă, tânăra s-a gândit că este o idee bună să deconecteze aparatul de susținere a funcțiilor vitale la care era conectat bărbatul pentru a-și pune la încărcat telefonul mobil.

În apărarea ei, Ally a declarat: “Telefonul avea baterie doar 1%, situație care poate să fie descrisă ca una critică. Pe lângă asta, mama m-a rugat să-i trimit un sms despre cum se simte bunicul când ajung la spital, așa ca a trebuit să o fac”, potrivit hecoverage.my.

Se pare că tânăra i-a trimis mesajul promis mamei sale, dar mai mult, afăcut și o fotografie cu bunicul pe care a postat-o pe Instagram.

“Am făcut o fotografie ca să le arăt că este ok. Și da, este adevărat că devenise albastru, dar am crezut că este de la filtrul de Instagram”, a spus Ally cu referire la momentul în care bărbatul suferea de insuficiență respiratorie.

“Oamenii puteau să ma avertizeze, în loc să îmi dea like”, mai spune tânăra.

Din fericire, bătrânul a reușit să apese un buton de urgență, iar doctorii și asistentele au sărit repede în ajutorul lui. Gestul lui Ally a atras nu doar furia întregii sale familii, dar și a internauților.

Sursa: Libertatea.ro

Ultimile din

Mergi la SUS