Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gest de mare omenie! Un jandarm și-a oferit apartamentul unei familii căreia i-a ars casa

in ExtraNews de

Un jandarm arădean, pompier voluntar în timpul liber, a făcut un gest de mare omenie: a oferit un adăpost unei familii care și-a pierdut casa într-un incendiu.

De 21 de ani, Dan Monoranu este subofițer la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, iar în timpul liber, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Livada. Acum două săptămâni, a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case din Cartierul Verde, din Arad. După o luptă cu focul, care a durat mai bine de 4 ore, incendiul a fost stins. Dar nu și durerea unei familii, care a rămas fără casă. Marea problemă a familiei era găsirea unui adăpost, având în vedere că au un copil mic, de un an și 6 luni, și iarna se apropie.

Soluția a venit de la jandarmul-pompier voluntar. După cum informează Jandarmeria Română, Dan Monoranu a luat legătura cu familia respectivă și le-a oferit un apartament în care să locuiască, atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu. Gestul lui Dan a adus liniște și speranță tinerilor părinți. Un gest pe care Dan Monoranu îl face fără a aștepta nimic în schimb, căci a învățat de la părinții săi că un om bogat este acela care dăruiește.

Ultimile din

Mergi la SUS