Germanii au grija de romanii batjocoriti, inca o data, de Regimul Dragnea. Le-au oferi apa si limonada celor care asteptau sa voteze

in Extern de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Romanii care stateau la coada, la o sectie din Germania, pentru a vota la alegerile europarlamentare au primit apa si limonada din partea unui grup de voluntari germani de la Crucea Rosie. Autoritatile de la Bucuresti, pe de alta parte au refuzat sa prelungeasca programul de votare, desi sunt mii de romani care stau de ore in sir la coada.

„Unii isi trateaza oamenii cu gaze lacrimogene, in Germania primim apa si limonada. Danke, Deutschland! Germanii Danke, UE!”, a scris o romanca aflata la coada la sectia de vit din Germania.

Unii isi tratează oamenii cu gaze lacrimogene, in Germania primim apa si limonada.Danke, Deutschland!Danke, UE!

Publicată de Oana Oravitan pe Duminică, 26 mai 2019

Biroul Electoral Central (BEC) a respins solicitarile de prelungire a programului de vot dupa ora 21.00 in diaspora, au declarat surse din institutie. Decizia BEC vine in conditiile in care mii de romani stau la cozi la mai multe sectii de votare din tarile europene.

Presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate, Florentina Vasilateanu, a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca a cerut BEC central prelungirea programului de votare, in urma mai multor solicitari in acest sens venite de la sectiile deschise in diverse tari europene.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut autoritatilor sa dea dovada de maxima responsabilitate si sa asigure toate conditiile, inclusiv prelungirea programului de vot dupa ora 21.00, astfel incat cetatenii romani care asteapta in fata sectiilor sa poata vota.

Si PNL, PMP si USR-PLUS au cerut BEC prelungirea procesului de votare de la 21.00 pana la 23.00.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...