Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Gabriela Firea continuă războiul vorbelor: Liviu Dragnea este „lapte și miere în întâlniri și în ședințe, dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați, deciziile sunt cu totul altele”

in ExtraNews/Politic

Gabriela Firea a declarat marți seară la TVR1 că în ședințele de partid, Liviu Dragnea este numai „lapte și miere” și  făcând referire la episoadele Grindeanu și Tudose, a spus că: „în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați deciziile sunt cu totul altele”.
Iată declarația primarului Capitalei:„Și acum dl. Dragnea zâmbește și ocolește adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este ‘lapte și miere’ în întâlniri și în ședințe, dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați, deciziile sunt cu totul altele. Atunci, la episodul Grindeanu, cât și la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucureștenilor, precum și a tuturor românilor care vin în București. De fiecare dată dl. Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord întâi dl. Grindeanu și apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu am semnalat public faptul că guvernul nu ajută bucureștenii”.
Firea consideră că dacă Liviu Dragnea nu își schimbă modul de lucru, o retragere de la conducerea partidului ar fi benefică.
„Din punctul meu de vedere, ori schimbă modul de lucru și renunță la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, multe care nici nu fac parte din guvern. Deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o… Dacă poate, ar fi minunat. Dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid și pentru țară, pentru că noi suntem cel mai mare partid politic și ar fi benefic pentru țară”, a declarat Firea la TVR1.
Despre menținerea parteneriatul politic cu Liviu Dragnea, Gabriela Firea a spus: „Am încercat și m-am străduit să mențin parteneriatul politic cu domnul Dragnea și cu toți colegii mei. Din nefericire, răspunsul nu a fost același și chiar aproape din primele zile de mandat al meu de primar general. Explicația inițială a colegilor mei, pentru că domnul Dragnea nu mi-a spus niciodată explicit acest lucru, dar mi-a lăsat cumva să fie înțeles, a fost aceea că am un procent destul de mare în sondaje, că aș putea fi un pericol politic pentru o posibilă candidatură a domniei sale la Palatul Cotroceni și că e posibil, cel puțin așa mi-au transmis colegii care sunt în continuare în partid, și în fața cărora se exprima de genul: ‘Ce mai vrea și Gabi? A câștigat primăria, de ce nu se oprește? De ce se implică atât de mult? De ce are prezențe mediatice dese și de ce contribuie la sporirea imaginii publice? Ce scopuri are? Vrea să ia partidul? Să fie candidat?’ Eu le răspundeam celor care îmi transmiteau dialogurile de weekend dintre ei și Dragnea că nu am alte scopuri decât cele pe care le-am identificat împreună și le-am trecut în programul de guvernare locală”.
Gabriela Firea a mai arătat și că lucrurile nu s-au îmbunătățit în ceea ce privește proiectele pentru Capitală:„Am avut câteva tentative de a discuta cu domnul Dragnea și a-i explica că PSD, ca echipă, va pierde dacă nu se realizează lucruri importante în Capitală. Din primele zile, am solicitat colaborarea pentru câteva proiecte strategice dintre Primărie și Guvern. La acel moment nu am găsit un răspuns bun, pentru că domnul Cioloș era prim-ministru, dar m-am gândit că, după 6 luni cu Guvernul tehnocrat, lucrurile se vor îmbunătăți. Iată că avem un an și jumătate de când la Palatul Victoria s-au succedat trei Guverne PSD și lucrurile nu au evoluat. Cu părere de rău, e o afirmație pe care pot să o probez.”

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS