Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

G2G – Get 2 Gether o altfel de presa de care Romania are nevoie

in Diverse de
horacredit.ro/

G2G este o noua Agentie din Presa românească, care prin profesionalism, calitate, atentia acordata clientilor si inovatie doreste sa marcheze evolutia pietei de informatii din România. Prezenta pe piata de informatii destinate mass media înca din 2021, G2G doreste sa se impuna ca un important furnizor de fluxuri de stiri verificate si de utilitate.

Urmarirea permanenta a calitatii si diversificarea gamei de servicii oferite, fac ca G2G sa înregistreze o crestere continua a numarului de clienti.

Prin serviciile sale, G2g furnizeaza zilnic stiri din domenii de interes social, eveniment, economic, cultura, politic, sport si divertisment.

Serviciile de informatii de afaceri G2G acopera domenii precum: piata valutara, piata de capital, piata monetara, stiri economice si de eveniment, oportunitati, licitatii, indicatori statistici, date despre firme (1100 de societati cotate pe piata de capital). Serviciile sînt construite avînd la baza sisteme complexe de furnizare a informatiilor, incluzând solutii software de stocare, transmisie si analiza a datelor furnizate.

G2G dispune de una dintre cele mai puternice si competitive echipe, capabila sa ofere si sa sustina pe piata româneasca atît serviciile existente, cît si o noua gama de servicii de informatii de afaceri specializate pe domenii de activitate.

G2G va îmbunatati permanent asistenta acordata clientilor sai si va dezvolta noi proiecte. Totodata va continua sa acorde aceeasi importanta serviciilor sale consacrate si îsi va concentra eforturile pe gasirea celor mai eficiente solutii pentru a asigura accesul cât mai rapid si facil la informatie.

Valorile companiei
1.Cei mai importanti sunt clientii. Este urmarita întotdeauna întâmpinarea si depasirea asteptarilor clientilor.
2.Profesionalism si integritate. G2G este Agentia de Presa care asigura informatie obiectiva, echidistanta, prompta.
3.Calitate. Calitatea serviciilor a transformat clientii G2G în clienti fideli. Calitatea este singurul domeniu în care G2G nu dovedeste flexibilitate.

horacredit.ro/

Ultimile din

Mergi la SUS