Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fugit de răspunderea penală, Radu Mazăre primește și despăgubiri de la statul român

in ExtraNews/Politic

Radu Mazăre a fugit în Madagascar și în prezent este căutat de autorități pentru a fi adus în fața instanței în mai multe dosare de corupție. Mai mult, într-una dintre cauze, el a fost deja condamnat în primă instanță la patru ani de închisoare. Cu suspendare, asta deși prejudiciul în dosar ajunge la uriașa sumă de 114 milioane de euro!

Și, de pe meleaguri îndepărtate, fostul edil mai dă o lovitură umilitoare autorităților române: trebuie să primească 25.000 de lei drept despăgubire, după ce a dat în judecată IGPR-ul și a câștigat.

În 2006, Mazăre s-a simți jignit de un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, în care se anunța că este acuzat, alături de alți funcționari ai primăriei Constanța, că a atribuit preferențial unele contracte din fonduri publice. Prin urmare, el a dat în judecată Poliția Română, pe motiv că i-a afectat grav imaginea și nu s-a ținut cont de prezumția de nevinovăție, amintește site-ul stirilekanald.ro. Și se pare că fraza care l-a enervat cel mai tare pe Mazăre a fost ”cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu”.

În instanță, Radu Mazăre a câștigat pe linie. Curtea de Apel Constanța, cea care a dat verdictul final, a stabilit că fostul primar trebuie să primească scuze și 25.000 de lei despăgubiri.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS