Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Franța, ZGUDUITĂ de un nou ATAC-ARMAT! In fața unei moschei din Avignon, opt persoane au fost rănite

in Extern de

Opt persoane au fost rănite, duminică seara în fața unei moschei din Avignon în tr-un schimb de focuri. Autoritățile anunță că nu este luată în calcul o pistă teroristă, scrie AFP.

Doi bărbați au ieșit dintr-o mașină în jurul orei locale 22.30, în fața unei moschei, și au început să tragă focuri de armă în direcția unor persoane aflate în zonă. Opt persoane, printre care și o fată, au fost rănite, dar viața nicuneia dintre victime nu este pusă în pericol.

Tragedia a avut loc în jurul orei locale 22:30 (23:30, ora României), a avut loc un atac armat asupra unor credincioşi musulmani ce părăseau moscheea Arrahma din oraşul francez Avignon, din sudul Franței.

Doi suspecți cu o armă de mână au ajuns la faţa locului într-o maşină marca Renault Clio, înainte de a deschide focul asupra persoanelor musulmane.Potrivit poliţiei, incidentul nu este tratat drept un atac terorist.

Potrivit unor martori, patru persoane se aflau la bordul maşinii, iar toate purtau cagule.

Atacul armat de duminică seara are loc la câteva zile după ce un bărbat a încercat, joi, să intre cu o maşină în credincioşi la moscheea din Créteil.

Mergi la SUS