Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

FOTO | Cine este și cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume

in Extern de

Are doar șase ani, este rusoaică și este considerată deja „cea mai frumoasă” fetiță din lume, după ce a apărut în mai multe reclame din Rusia. Aspectul ei de păpușică a făcut celebră în întreaga lume, iar pe rețelele de socializare are sute de mii de admiratori.

Numele ei este Anastasia Knyazeva și, deși are doar șase ani, este model încadrat în categoria vârstei sale. Pe Internet, a devenit celebră și este admirată de peste 500.000 de persoane din întreaga lume. Tot mai multe persoane o consideră cea mai frumoasă fetiță. Contul său de Instagram i-a fost deschis în 2015, de mama ei, care îi și administrează pagina online, relatează The Sun.

Anul trecut, Anastasia a devenit imaginea reprezentativă a unui brand luxos de modă în Rusia și nu este greu să ne imaginăm de ce. Naturalețea și puritatea copilei îi conferă o aură specială. Unii spun că este ca o păpușică vie.

Dar dacă v-ați lăsat cuceriți de micuța Anastasia, trebuie să o vedeți și pe mama superbă a acesteia, Anna, de la care se pare că a moștenit frumusețea radiantă.

Sursa: click.ro

Mergi la SUS