Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fostul ministru Anca Boagiu: „Nu am nimic de ascuns, tot ce deţin este trecut în declaraţia de avere”. Obiectele în valoare de peste 40.000 de euro primite de actuala şefă de la PNL sector 2

in Politic de

Anca Boagiu a revenit, zilele trecute, in atentia publica, dupa ce a fost realeasa, in functia de sef al PNL sector 2. Alegerea a fost una cu scandal, unii colegi de partid sustinand ca a fost vorba despre o frauda la vot.

Anca Boagiu este acum senator, dar a devenita cunoscuta ca o apropiata a lui Traian Basescu, ea fiind cea care i-a urmat acestuia in functia de ministru al Transporturilor dupa ce politicianull a fost ales primar al Capitalei.

In urma cu doua zile, senatoarea Anca Boagiu a fost aleasa cu 379 de voturi, in functia de presedinte al organizatiei PNL sector 2, dupa un scrutin intern tensionat, contracandidatul sau, Romeo Pop, primind doar 20 de voturi favorabile. Ceea ce a facut ca unii dintre colegii sai de partid sa conteste alegerile.

Anca Boagiu este un politician care nu s-a lasat atras in scandaluri pana acum. Politiciana care a fost in anii 2000 considerata cel mai tanar ministru, nu este casatorita, in schimb a infiat in urma cu mai multi ani un baietel, pe care l-a crescut singura si care astazi are 22 de ani.

media_147334448741390000

Potrivit stirilekanald.ro in declaratia de avere, fostul ministru a trecut ca este proprietara unei vile in Bucuresti si a unui apartament in Constanta. Boagiu sta bine la capitolul bijuterii si alte obiecte de valoare. In ultima declaratie de avere, din iunie 2016, senatoare a trecut ca are bijuterii in valoare de circa 15.000 de euro, multe dintre ele vechi, mostenire de familie. Dar si alte obiecte valoroase, de arta si cult, icoane, vase si rame, in total estimate la 27.000 de euro.

 

Ultimile din

Mergi la SUS