Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fosta soție a polițistului pedofil a făcut primele declarații. ” El a păstrat legătura cu fetița…. m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine”

in ExtraNews

Fosta soție a polițistului pedofil a făcut primele declarații, în direct la tv. Femeia a cerut să i se păstreze anonimatul și a mărturisit că este șocată de ceea ce a făcut tatăl fetei sale, în vârstă de 22 de ani.

Fosta soție a polițistului pedofil a făcut primele declarații despre gestul șocant făcut de  tatăl  fetei sale. “Sunt divorțată de dânsul de 3 ani. El și-a găsit pe altcineva.  Nu am mai ținut legătura cu el. Eu sunt cu fetița. El a păstrat legătura cu fetița. Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a întâmplat nimic.  Toată familia e șocată. Are un singur copil, nu doi, așa cum s-a spus.  Vă dați seama că m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine ”, a declarat femeia la Acces Direct.

Eugen Stan, pedofilul din lift, care este agent la Poliția Rutieră din București, își va da demisia din cadrul structurii MAI. Agentul a fost reținut, fiind acuzat de două infracțiuni de agresiune sexuală.  Polițistul pedofil a fost urcat în mașina Poliției și dus la percheziții, la domiciliul acestuia. 

Pedofilul care a agresat vinerea trecută doi copii într-un lift din cartierul Drumul Taberei din București, și care a fost reținut luni dimineață se află în aceste momente la audieri. El a spus, conform unor surse din cadrul anchetei, că își va da demisia din funcția de polițist la Rutieră, acolo unde ultima sancțiune dată unui șofer a fost în decembrie 2017.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS