Fosta secretară a lui Dragnea, pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare

in Politic de

Cătălina Ștefănescu, fosta secretară și protejată a liderului PSD Liviu Dragnea, este susținută acum de către organizația de tineret a PSD, condusă de Gabriel Petrea, pentru un loc eligibil la alegerile europarlamentare din mai 2019.

Ea a candidat în 2012 din partea USL pentru un fotoliu în Cameră Deputaților, în colegiul din Turnu Măgurele, și, astfel, a devenit deputat de Teleorman la doar 23 de ani. Prin 2015, Cătălina Stefănescu a fost la un pas să se căsătorească cu fostul ministru al Transporturilor Dan Șova, dar, din motive numai de ei știute, nunta n-a mai avut loc. Fostul premier Victor Ponta a susținut recent că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „il bătea la cap pe George Maior“ să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI.

„Tot explicai că ea știe rusește, că a studiat la Moscova”, a scris Ponta pe Facebook. Surse din PSD au susținut că iubita invocată de Ponta ar fi Cătălina Ștefănescu, cu studii la Moscova, pe care Dragnea, în 2012, a propulsat-o în Parlament. Aceasta a ajuns, în 2017, consiliera la Palatul Victoria, iar mama acesteia a fost pusă de fostul premier Sorin Grindeanu în funcția de șef al ANOFM.