Fiul lui Marcel Toader, mesaj cutremurător după moartea lui: „Felicitări, tată!”

in Diverse de

Ce a scris Maximilian Toader pe pagina sa de socializare, după ce și-a pierdut tatăl.

La două zile după ce și-a pierdut tatăl, Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a făcut un anunț dur3r0s pe pagina sa de socializare.

Maximilian Toader a anunţat pe toată lumea unde va fi depus trupul neînsufleţit al tatălui său pentru ca cei care l-au apreciat să meargă pentru a-i duce un ult|m 0magiu.

„Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi |nm0rmânt@ unul dintre părinți!

Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la c@pela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!

Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.
Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!

Inmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!”, a scris Maximilian Toader pe pagina sa de socializare.

Marcel Toader a moștenit problemele card|ace de la tatăl lui, însă a refuzat să le facă publice pentru a-și proteja mama.

Tatăl lui Marcel Toader s-a st|ns din cauza unui inf@rct în 2007, iar în 2012 afaceristul însuși a fost la un pas să moară după ce inima i s-a 0prit. Se pare că Toader avea probleme mari cadiace, însă a refuzat să discute despre asta pentru a-și proteja mama, Rădița, care a rămas sensibilă la acest subiect. Din contră, Marcel îi spunea mamei sale că analizele i-au ieșit excelent.

În 2013, Marcel a mărturisit însă că a trecut pe lângă moarte cu un an înainte.
”M-au dus la Spitalul Militar și am fost operat imediat. Mi-a stat |nima 3 ore. Doctorii mi-au explicat că nu aș fi supraviețuit dacă nu făceam sport… Nu am vrut să se afle pentru că mama e mai panicoasă, iar tatăl meu a murit în urmă cu 6 ani, tot din cauza unui infarct. Mă gândeam că mama o să afle că am probleme cu inima și că o să se gândească că o să sfârșesc ca tata”, a spus Marcel Toader cu 6 ani în urmă.