Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fiscul isi face propriul magazin online. „Avem depozitele pline, iar magazinele noastre sunt prost pozitionate si nu reusesc sa vanda cat confiscam”.Cat costa Jaguar XKR sau Maserati Quattroporte

in ExtraNews de

Cu sute de tone de marfuri pe cap, Fiscul isi face propriul magazin online. ”Avem depozitele pline, iar magazinele noastre sunt prost pozitionate si nu reusesc sa vanda cat confiscam”, este explicatia presedintelui ANAF.

Asa ca pe viitor am putea sa ne cumparam de pe net, cu preturi mai mici chiar si cu 50% ca pe piata: haine, incaltaminte, electrocasnice si chiar masini, pe care statul le-a luat de la diversi oameni de afaceri care au incalcat legea.

Pe centura Capitalei gasim o parcare generoasa. Cateva zeci de masini, dube si camioane asteapta sa fie scoase la licitatie, informeaza stirileprotv.ro

Cea mai scumpa, un Lamborghini Gallardo. Pe piata costa peste 100 de mii de euro. Cei de la ANAF-ul nu l-au evaluat inca, dar cer in schimb 14 mii de euro pe Maserati Quattroporte sau 11 mii pentru Jaguar XKR.

Problema este ca putina lume stie ca exista aceste masini confiscate, astfel ca licitatiile organizate pentru ele sunt de multe ori un fiasco.

Acesta este unul din cele mai mari depozite ale ANAF din Romania. Sunt peste 1200 de metri patrati unde fost depozitate peste 400 de diferite tipuri de produse. Toate aceste produse au fost evaluate la peste 300 de mii de euro, iar preturile lor sunt mai mici decat cele din depozitele angro de la marginea Bucurestiului.

Ce gasim printre muntii de cutii? Filtre de cafea. Portofele de toate culorile. Lenjerie de dama si de barbat si multe baxuri cu produse cosmetice.

Sunt si haine sau jucarii pentru copii, dar si tricouri de toate marimile si formele. Pentru barbati exista geci de toamna. In mijlocul depozitului gasim si sute de role de musama, dar si prize sau intrerupatoare, sezlonguri, evantaie, chiar si o cada.

Depozitele sunt pline pentru ca cele peste 20 de magazine din toata tara nu reusesc sa vanda. Nu au vad, recunoaste presedintele ANAF, care crede ca magazinul online ar putea sa schimbe situatia de anul viitor.

Ultimile din

Mergi la SUS