Firea a făcut live cu caloriferul electric din Primăria Bucureştiului: Îmi cer scuze dacă nu vin în costum de schi la serviciu

in ExtraNews de

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a făcut marţi un live pe Facebook cu un calorifer electric din biroul său, explicând că sediul Primăriei nu este racordat la reţeaua de termoficare. De asemenea, Firea a prezentat o fotografie cu fiul acesteia din spital, precizând că a luat o răceală de la acesta, pentru ca mai apoi să înşire pe masă medicamentele pe care le ia.

Gabriela Firea a relatat că deoarece sediul Primăriei nu este racordat la reţeaua de termoficare, acesta are o centrală proprie. Aceasta a adăugat apoi că deoarece biroul său este foarte mare şi pentru că calorifele de acolo nu fac faţă, a fost nevoită să apeleze şi la un calorifer electric. Mai departe, Firea s-a plâns că a luat o răceală de la fiul ei şi a arătat o fotografie cu acesta, din spital, cu branula la mână.

De asemenea, Firea a înşirat apoi pe masa biroului medicamentele pe care le ia şi a criticat presa şi politicienii care sunt „puerili” şi se iau de „un biet calorifer”.

„Credeam că unele dintre informaţiile prezentate ieri în premieră despre proiectele de infrastructură vor suscita interesul jurnaliştilor, cetăţenilor sau a celor care ne privesc. Ei bine, nu. Vedeta zilei de ieri a fost un biet calorifer. Dacă aşa s-a ajuns şi dacă aceasta este noua presă din România şi noua politică de a face comentarii pe seama unui politician, chiar cuvintele sunt prea sărace în conţinut pentru a spune cu adevărat nemulţumirea faţă de acest tip de reacţie, o reacţie total neserioasă, total nepotrivită, pe principiul de ce nu ai bască. (…) Aici lucrez eu de obicei şi mărturisesc sincer că mai sunt situaţii în care este nevoie şi de un calorifer. În cazul în care vă gândeaţi să transmiteţi mesaje negative despre RADET, nu, nu suntem racordaţi la reţeaua de termoficare.

Avem o centrală proprie, dar pentru ca o încăpere de nivelul acesteia, care aşa cum puteţi observa este foarte lungă, are aproape 20 de metri lungime şi 8 metri lăţime, ar trebui ca centrala să fie dată la o temperatură foarte mare şi ar însemna şi costuri foarte mari, celelalte birouri fiind mai mici, este nevoie în unele zile, atunci când sunt răcită, şi de acest calorifer”, spune Gabriela Firea în înregistrare. Aceasta a spus că a luat o răceală de la fiul ei şi a prezentat o poză din spital cu acesta.

„Vă mărturisesc, am fost bolnavă, am fost răcită, am luat o răceală cumplită de la fiul meu cel mic, Zian Mihail, nu am spus nimic până acum fiindcă nu era o informaţie de interes public. Am scos şi o mică fotografie pe care am făcut-o săptămâna trecută în spital, cu Zian internat. Micuţul de el îşi arăta curajos şi branula prin care i se administra tratamentul injectabil, atât antibiotic cât şi inflamator.

Pentru întâlniri de protocol este nevoie să vin îmbrăcată ca o doamnă, ca o femeie la serviciu şi nu în costum de schi. Îmi cer scuze dacă nu vin în costum de schi la serviciu şi fac această mare greşeală folosind şi acest mic calorifer. Am şi nişte pastile aici, nu e cazul să scormoniţi în imagini ca să vedeţi ce mai este în biroul primarului general. Este mare păcat că aici a ajuns şi politica şi o parte din presă”, a mai adăugat Firea.

Ce buget, ce asumare, ce legi electorale, ce trafic si poluare???!! Ieri, tot fb-ul “canta” balada caloriferului! Ca sa vedeti cat de puerili au ajuns unii postaci si chiar influenceri… Asadar, suntem acum in direct atat eu, cat si caloriferul-vedeta!

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 17 decembrie 2019