Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ficsul pune poprire pe conturile lui Mihai Gâdea

in ExtraNews

Mihai Gâdea, directorul postului tv Antena 3 și moderator al emisiunii „Sinteza Zilei”, s-ar putea trezi cu poprire pe conturi din partea Fiscului, în vederea recuperării prejudiciul creat de Dan Voiculescu, fost patron al grupului Intact.

Motivul popririi conturilor lui Mihai Gâdea este că acesta a imprumutat bani de la Dan Voiculescu, condamnat in dosarul ICA, iar acum inspectorii ANAF vor sa recupereze cei 695.000 de lei, anunţă ziare.com

Nu este clar ce sumă de bani mai are sa îi returneze Mihai Gidea lui Dan Voiculescu. Tocmai acest lucru trebuie clarificat de instanţă de judecată şi de aceea ANAF a deschis pe 13 decembrie 2017 o procedură în acest sns la Judecătoria Sectorului 3. Termenul de judecată, aşa cum poate fi văzut mai jos a fost stabilit pentru 29 ianuarie 2018.

Potrivit ziare.com, Dan Voiculescu a trecut in declaratia sa de avere din 2010 un imprumut in nume personal acordat moderatorului Mihai Gâdea. Valoarea imprumutului: 785.000 de lei. Potrivit ultimei declaratii de avere depuse de politician, din 2012, Gâdea a platit o parte din imprumut, si mai avea de plata, in iulie 2012, suma de 695.000 de lei. Pe 8 august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA.

Fiscul cere ca acesti bani sa intre in contul statului avand in vedere ca nu a fost recuperat in totalitate prejudiciul din dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, in 2014, si la plata a peste 60 de milioane de euro.

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS