Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

FETIȚA ABANDONATĂ DE MAMĂ ȘI CRESCUTĂ DE BUNICUL DE 80 DE ANI. POVESTE TULBURĂTOARE LA „VISURI LA CHEIE”. ECHIPA LE-A CONSTRUIT O CASĂ NOUĂ PENTRU CĂ CEA VECHE RISCA SĂ CADĂ PE EI

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Petre, bunicul, este mamă, tată, bunică și singurul sprijin din viața Isabelei, fetița de 9 ani. După ce mama ei a părăsit-o, bunicul, care acum are 80 de ani, a fost singurul care a vrut să aibă grijă de micuță.

„Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât”, a spus bărbatul de 80 de ani.

Casa în care trăiesc bunicul Petre și Isabela este făcută din chirpici și arăta deplorabil. Două camere, o bucătarie cu pereții crăpați și un tavan care stătea să cadă pe ei este locul în care cei doi au trăit 8 ani de zile. Chiar și așa, legătura dintre cei doi este atât de puternică încât poate doborî orice, iar emoția pe care o transmit a reușit să-i facă pe toți din echipă să lăcrimeze de cum au pășit în curte.

Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi le-au construit o nouă casă pentru Isabela și bunicul său, în aceeași curte.

 


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS