Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fenomene inexplicabile apărute la Mormântul lui Arsenie Boca. VIDEO

in Curiozitati de

Pentru cei care îl consideră sfânt pe Arsenie Boca, cel mai mare dintre marii duhovnici ai Ardealului, chiar şi în absenţa unei canonizări oficiale, ziua de 28 noiembrie este de multă vreme sărbătoare cu cruce roşie.

Zeci de mii de oameni iau drumul Prislopului pentru a se închina la cel mai celebru mormânt de pe teritoriul României şi pentru a-şi lăsa discret acolo grijirile şi frământările pamântești.

Anul acesta se împlinesc 27 de ani de la trecerea la cele veşnice a lui Arsenie Boca. Majoritatea celor ce îngenunchează în faţă crucii de la mormântul Arsenie Boca spun că l-au simţit pe părinte în preajma lor. Au simțit că păcatele lor le sunt iertate, iar rugăciunile le sunt ascultate şi chiar îndeplinite. „Am fost la mormântul părintelui de trei ori. De fiecare dată l-am rugat să mă ajute să construiesc o biserica”, povestește preotul Constantin Stuparu, paroh al bisericii Sf. Nectarie din Branişte.

Credincioșii vorbesc mereu despre minunile care se fac prin rugăciunile părintelui.

Mie, părintele Arsenie, prin rugăciunile sale, mi-a vindecat copilul bolnav. Vai! Copilul meu era sa moara, era sa se întâmple un necaz, un accident si cred ca numai rugăciunea părintelui Arsenie ne-a izbăvit si ne-a scăpat copilul de la o moarte napraznica sau de la alte necazuri”, a spus unul dintre aceștia.

fenomen-inexplicabil-mormantul-lui-aresenie-boca

Una din cele mai de răsunet minuni petrecute recent la mormântul sfântului este apariția unei siluete luminoase surprinsă de o  femeie în în mai multe fotografii. Silueta umană apare în preajma oamenilor care se roagă. Femeia este convinsă că silueta nu poate aparține decât părintelui.

Nu este însă singura întâmplare de acest gen. Un alt pelerin a surprins în urmă cu ceva vreme imagini similare – o lumină extrem de puternică cobora din cer exact peste mormântul lui Arsenie Boca.

Alţi credincioși au mers chiar mai departe şi au susținut că au zărit chipul părintelui în locuri care mai de care mai bizare. O familie din București susținea anul trecut că după ce s-au întors din pelerinaj de la Prislop, chipul părintelui a apărut pe podeaua din beton a casei.

 

Sfântul Ardealului, Soarele şi Luna ortodoxiei româneşti, cum este carcterizat adesea Arsenie Boca s-a stins la 28 noiembrie 1989 în chilia să de la metocul mănăstirii Prislop (aşezământ din oraşul Sinaia). Oficial, decesul Părintelui a survenit în urmă unor probleme de sănătate, dar cauzele morţii sale au rămas învăluite în mister.

Citește continuarea pe evz.ro

Ultimile din

Mergi la SUS