Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Femeia reţinută de poliţiști în mall, fiica unui cunoscut lăutar din București: „Nu l-a bătut. Este niște minciuni. Jur”

in Diverse de

Femeia reținută într-un mall din București după ce și-a bătut copilul este fiica unui cunoscut lăutar din București.

Scandalul în urma căruia femeia a fost imobilizată de polițiști și reținută pentru ultraj s-a produs seara trecută, în jurul orei 20.00, în Mega Mall Pantelimon.

Femeia ar fi mers cu fiul ei de 4 ani la un magazin pentru a-i cumpăra o geacă, însă micuțului nu i-a plăcut geaca și a început să plângă.

În acel moment, femeia a început să îl bată pe copil, iar o angajată a magazinului a sunat la numărul de urgență 112.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar femeia l-a lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în față, iar pe celălalt l-a mușcat, motiv pentru care a fost trântită la pământ și încătușată.

Tatăl femeii este Tudorel Paganini, un celebru lăutar din București, violonist de profesie.

Muzicantul a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că totul a fost o înscenare.

„Am fost tratați ca niște infractori. Ne-am dus la Poliție și și-au bătut joc de noi. Noi am muncit pentru copii să îi facem cu școală, să învețe o meserie și să se integreze în lume. A vrut să îi cumpere copilului o geacă și copilul nu i-a plăcut. Nu l-a bătut. Este niște minciuni. Jur. Copilul are 6 ani. Când fetița mea a țipat la el, pentru că este neastâmpărat, o clientă care era pe acolo care a sunat la 112 și a făcut-o țigancă. A zis: Cum dă Dumnezeu copii la țigani”, a declarat Tudorel Paganini. Sursa: Observator.tv

https://www.facebook.com/Florinarmeanca/videos/2030189087225022/

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS