Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Femeia reţinută de poliţiști în mall, fiica unui cunoscut lăutar din București: „Nu l-a bătut. Este niște minciuni. Jur”

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Femeia reținută într-un mall din București după ce și-a bătut copilul este fiica unui cunoscut lăutar din București.

Scandalul în urma căruia femeia a fost imobilizată de polițiști și reținută pentru ultraj s-a produs seara trecută, în jurul orei 20.00, în Mega Mall Pantelimon.

Femeia ar fi mers cu fiul ei de 4 ani la un magazin pentru a-i cumpăra o geacă, însă micuțului nu i-a plăcut geaca și a început să plângă.

În acel moment, femeia a început să îl bată pe copil, iar o angajată a magazinului a sunat la numărul de urgență 112.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar femeia l-a lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în față, iar pe celălalt l-a mușcat, motiv pentru care a fost trântită la pământ și încătușată.

Tatăl femeii este Tudorel Paganini, un celebru lăutar din București, violonist de profesie.

Muzicantul a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că totul a fost o înscenare.

„Am fost tratați ca niște infractori. Ne-am dus la Poliție și și-au bătut joc de noi. Noi am muncit pentru copii să îi facem cu școală, să învețe o meserie și să se integreze în lume. A vrut să îi cumpere copilului o geacă și copilul nu i-a plăcut. Nu l-a bătut. Este niște minciuni. Jur. Copilul are 6 ani. Când fetița mea a țipat la el, pentru că este neastâmpărat, o clientă care era pe acolo care a sunat la 112 și a făcut-o țigancă. A zis: Cum dă Dumnezeu copii la țigani”, a declarat Tudorel Paganini. Sursa: Observator.tv

Abuzurile poliției române!!! I au lăsat copilul minor de circa 4 5 anișori în grija unor străini… copilul de frică a urinat si striga o bate pe mami au lovito …. pentru o cearta între 2 femei …. va rog share sa vada toata lumea totul sa intamplat la Mega Mall pantelimon

Posted by Florin Armeanca on 26 Ianuarie 2018


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS