Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Felicitari! Halep și Begu au câștigat finala de dublu de la Shenzhen. Premiul care va intra în contul româncelor

in ExtraNews de

Simona Halep a câştigat finala de Shenzhen în faţa Katerinei Siniakova. După un prin set câştigat şi o revenire a Katerinei Siniakova în setul doi, Simona Halep şi-a adjudecat victoria, câştigând setul decisiv fără drept de apel. Scor final: 6-1, 2-6, 6-0.

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0, şi a cucerit trofeul de la Shenzhen pentru a doua oară în carieră, după ce mai triumfase şi în anul 2015. Halep a câştigat o finală atipică în faţa deţinătoarei trofeului, care a reuşit să trimită disputa în decisiv, după ce pierduse primul act fără drept de apel. Halep nu a fost impresionată de revenirea neaşteptată a adversarei, arătându-şi clasa într-un decisiv pe care şi l-a adjudecat la 0.

Meciul care a durat 1 oră şi 12 minute, iar de-a lungul întâlnirii, românca a comis trei duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 56 la sută cu prima minge şi 65 la sută cu cea de-a doua.

Este cel de-al 16-lea titlu WTA cucerit de Simona Halep, de-a lungul carierei sale, şi al doilea obţinut la Shenzhen, după cel câştigat în 2015.

Finala s-a desfăşurat în condiţii neobişnuite. Din cauza vremii nefavorabile, partida dintre Halep şi Siniakova, programată sâmbătă, de la 08:00, a fost amânată de mai multe ori, iar în cele din urmă organizatorii au hotărât să o mute într-o sală care nu este dotată cu tribune şi condiţii de televizare.

Halep şi Siniakova se vor întâlni în finala de dublu, programată după cea de simplu, tot în sală. Cuplul format din Simona Halep şi Irina Begu va înfrunta perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul unu.

Potrivit organizatorilor, fanii care aveau bilete pentru aceste meciuri îşi vor primi banii înapoi.

Victorie şi la dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu au câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

Româncele s-au impus, scor 1-6, 6-1, 10-8, în faţa cehoaicelor Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, principalele favorite ale competiţiei. Partida a durat o oră şi trei minute.

Este primul trofeu câştigat împreună de către Halep şi Begu, care au făcut pereche pentru a patra oară în carieră. De altfel, până acum, Simona Halep nu mai obţinuse niciun titlu WTA la dublu, în timp ce Begu şi-a trecut în palmares cel de-al cincilea trofeu în această probă.

Pentru câştigarea turneului de dublu de la Shenzhen, româncele vor primi 26.031 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia mondială.

Halep a ieşit campioană, sâmbătă, şi în proba de simplu de la Shenzhen, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, pe Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA, deţinătoarea trofeului.

Sursa: Gandul.info

Ultimile din

Mergi la SUS