Felicitari Crişan Pop Vlad Adrian ! Castigatorul 6633 Artic Ultra maraton! Romania ajunge din nou in presa straina!

in Diverse/Educational de

Crişan Pop Vlad Adrian din Cluj-Napoca este coordonatorul voluntarilor de la MagiCamp. El a participat în cursa scurtă a celui mai dur maraton de pe planetă, 6633 Arctic Ultra și a reușit să termine pe primul loc.

6633 Artic Ultra are două curse, una de 120 de mile (193 km), pe care anul acesta a câştigat-o Vlad, şi alta de 350 de mile, câștigată de trei ori de bistrițeanul Tibi Ușeriu.Anunțul privind victoria lui Vlad a fost făcut de colegii săi de la MagiCamp din Cluj.

”Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat peste 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ”, este mesajul postat pe Facebook, alături de o fotografie a alergătorului.MagiCamp mai spune că Vlad s-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, ”cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer.

Vrea să creeze 100 burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCAMP. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni”.