FELICITĂRI 8 MARTIE. Urări, felicitări și SMS-uri frumoase pentru cea care ți-a dat viață şi iubita ta

in Diverse de

Mesaje de 8 Martie pentru mama. Nu există persoană care nu îi trimită un mesaj de 8 Martie celei care i-a dat viaţă. Iată cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru mama.

“Azi totul este despre tine. Bucura-te de aceasta zi si de frumusetea naturii. Fii precum un fluture si bucura-te de viata si de libertate. Ziua sa-ți fie cat mai senina. La mulți ani!”

”Mama ne mângâie, Soarele lucește. Soarele e unul, Mama una este. La mulți ani, mămico!”

”Ochii ei sunt viorele, / Floare De Nu Ma Uita, / Primavara-i mai senină / Cand zâmbește mama mea.Te iubesc, mami!”

”Cea mai minunată / Este mama mea. / Si cat sunt de mica / Ma mandresc cu ea. / Nimenea pe lume / Mai drag nu te are. / Dragostea de mama / N-are asemanare. La mulți ani, MAMI!”

“Iti doresc ca acesta zi de primavara sa iti incalzeasca sufletul si sa-ţi aduca peste zi implinirea viselor. Iti doresc sa ai parte de momente speciale alaturi de persoanele dragi!”

“Tie, mama, iti datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Mi-ai dat nastere, m-ai crescut si m-ai invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte prin care sa pot exprima sentimentele fata de tine. Tot ceea ce pot sa iti spun este ca te iubesc, mama! La mulţi ani!”

“Iti daruiesc din suflet o floare, simbol al iubirii pe care ti-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

“La multi ani! Va doresc sa aveți in suflete minunatele culori ale primaverii de care sa va bucurati alaturi de persoanele speciale din viata dumneavoastra!”

Mai jos găsiți și câteva felicitari de 8 Martie pe care orice mamă le va aprecia:

 • Îmi mulțumesc că m-ai iubit. Dar mai ales îți mulțumesc că m-ai învățat cum să-i iubesc pe ceilalți. La mulți ani, mami!
 • Nu există cuvinte pentru a descrie femeia căreia îi datorez totul în viață. Ea este cea care mi-a dăruit tot ce am eu azi și tot ce sunt eu azi. Mi-a dat naștere, m-a crescut și m-a iubit. Ea ești tu! Te iubesc, mama! La mulți ani!
 • Niciun gând nu poate descrie iubirea pe care ți-o port. La mulți ani, mama!
 • Ești singura persoană care a avut întotdeauna încredere în mine, a fost întotdeauna lângă mine și m-a iubit întotdeauna. Întotdeauna mama mea! Te iubesc! La mulți ani!
 • Când am deschis ochii pentru prima dată te-am văzut pe tine, mama. Vreau să-ți mulțumesc pentru că mi-ai dat viață și m-ai crescut. Te iubesc! La mulți ani!
 • Poate că pentru lume tu ești doar o simplă persoană. Pentru mine însă, ești întreaga lume. La mulți ani!
 • Îți mulțumesc pentru că mă îndrumi și pentru că mă sprijini să merg pe drumul potrivit. Te iubesc! La mulți ani!
 • Ești primăvara mea însorită și te iubesc mult! La mulți ani!
 • De Ziua Mamei, eu îți doresc multă sănătate și toate bucuriile din lume. Te iubesc! La mulți ani!
 • Afară este încă mult prea frig, dar eu știu că în sufletul tău va fi întotdeauna o primăvară însorită. Te iubesc! La mulți ani!
 • Dacă viața ta ar fi legată de cât de mult de iubesc, ai fi nemuritoare! La mulți ani!