Fată plină de sânge pe stradă în Galaţi. Poliţiștii nu au coborît din mașină să o ajute (Video)

in ExtraNews de

O fată de 14 ani, plină de sânge, a fost văzută pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. Potrivit martorilor, agenții au sunat la 112 la insistențele trecătorilor. Surse medicale spun că fata fusese abuzată sexual. Ulterior, când a fost adusă la spital, a fost operată.

Scena teribilă a fost filmată de o trecătoare, pe Bulevardul George Coșbuc din Galați. Ea spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge, pe stradă.

Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă.

”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook.

Înregistrarea video atașată mesajului arată, de altfel, că polițiștii au stat în mașină, la distanță de fata plină de sânge și nu au coborît pentru a o ajuta.

Vă avertizăm, sunt imagini cu un puternic impact emoțional:

GALAȚI⚠️ATENȚIE !⚠️⚠️Imagini care afecteaza emoțional ! ⚠️Echipajul mixt ( femeie politist in autospecialã ) intalneste o minora ( 14 ani ) care sângereazã, si este in vãditã stare de șoc, confuzã, nu anunțã ambulanța decat la insistența persoanelor din jur, nu coboarã din mașinã.Rolul politistei este luat de o doamna de pe stradã.Politista intreabã minora dacã este tãiatã ( ?! )Ulterior apelului, minora este transportatã la spital, se constatã viol, este operatã si in prezent este internatã in Sp de Copii Galati.Trim video original, sursa Ramona R.

Publicată de Info Trafic RO& UE pe Duminică, 4 august 2019

Copila a fost preluată în cele din urmă de o ambulanță și dusă la spital, unde a fost operată. Surse medicale spun că ea a fost victima unui viol. Conform martorilor, fata de 14 ani ar proveni de la un centru de plasament din Galați.