Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Explicațiile unui senator, după ce fiica lui a declarat că îi este ”scârbă” de protestatari

in Politic de

Şeful comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, a declarat luni că fiica sa este majoră şi are dreptul să spună ce vrea, după ce aceasta a scris pe Facebook că protestatarii ies ”ca oile” în Piaţa Victoriei şi că îi este ”scârbă”.

”Postarea a fost una neinspirată, dar pe fond, dacă tot susţinem că toată lumea are dreptul să spună ceva, cred că şi copiii mei au dreptul să spună ceva. Dacă trăim într-o ţară liberă, orice om are dreptul să spună ce crede el. Fiica mea e majoră şi spune ce crede ea. Dacă m-ar fi întrebat pe mine, aş fi sfătuit-o să se abţină, pentru că contextul o obliga la asta”, a declarat Adrian Ţuţuianu întrebat de jurnalişti dacă împărtăşeşte opinia fiicei sale vizavi de protestatari.

Ruxandra Ţuţuianu, fiica lui Adrian Ţuţuianu, a scris pe Facebook că îi este ”scârbă” de protestatarii care ies în Piaţa Victoriei ”ca oile” şi că nu îi pasă ”câtuşi de puţin” de urletele lor ”prost informate”. Ulterior, postarea Ruxandrei Ţuţuianu a fost ştearsă de pe Facebook.

Sursa: a1.ro

Ultimile din

Mergi la SUS