Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Experiment: Pericolul din jucăriile de baie ale copiilor! FOTO

in Sanatate de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Expertii sustin ca tot mai multi copii au de suferit de pe urma umiditatii din oricare baie de resedinta.

Pericolul din jucariile de baie ale copiilor! Este experimentul realizat de un cercetator. A luat o jucarie folosita de copil in timpul baitei de seara si a taiat-o. A folosit un instrument curat si nou, cu o lama extrem de ascutita. In momentul in care lama a taiat pe din doua jucaria, expertul a ramas socat.

In interior se afla mizerie. Multa mizerie si mazga ramasa in urma contactului cu apa. Pentru ca jucariile acestea sunt prevazute cu gauri, de fiecare data cand sunt bagate in apa, retin lichid. Fie ca e vorba de apa curata sau apa cu spuma de baie, informeaza The Sun.

Sursa: ciao.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS