Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Esti studenta si vrei un job cu foarte multi bani?

in Diverse de

Nu este usor sa fii student, mai ales daca situatia materiala nu este una tocmai roz. In perioada studentiei, banii sunt mereu necesari – chirie, camin, intretinere, carti, deplasari, alimente si nu numai. Si nici statutul de studenta nu te ajuta prea mult atunci cand iti cauti un job care sa iti asigure macar banii de buzunar. Dar ce-ai spune de un castig care sa depaseasca cu mult oricare altul dintr-un job pe care l-ai putea avea in paralel cu facultatea?

Nu este usor sa fii student, mai ales daca situatia materiala nu este una tocmai roz.  In perioada studentiei, banii sunt mereu necesari – chirie, camin, intretinere, carti, deplasari, alimente si nu numai.

Si nici statutul de studenta nu te ajuta prea mult atunci cand iti cauti un job care sa iti asigure macar banii de buzunar. Dar ce-ai spune de un castig care sa depaseasca cu mult oricare altul dintr-un job pe care l-ai putea avea in paralel cu facultatea?

Videochat-ul, caci despre el este vorba, este jobul perfect in perioada in care inca te afli pe bancile facultatii: iti plateste studiile, chiria, ba chiar iti lasa suficienti bani de buzunar pentru a-ti cumpara haine, o masina sau, de ce nu, o casa in rate.

La Dolls Studio, beneficiezi de un contract de munca legal si transparent, bucurandu-te de extra beneficii pe care nu orice salariat din Romania le are.

Tu iti alegi programul!

Stim ca in viata unei studente, timpul este mereu limitat. Stim cum e studentia. De cele mai multe ori, cursurile sunt distribuite pe intreg parcursul zilei si, de aceea, este foarte greu sa gasesti un angajator care sa inteleaga faptul ca ai putin timp la dispozitie.

La noi, insa, e diferit! Iti oferim posibilitatea de a opta pentru cel mai avantajos program pentru tine. Poti alege intre doua ture de lucru – dimineata si tura de noapte – ce iti permit, totodata, finantarea si finalizarea cu succes a studiilor.

Beneficiezi de dezvoltare personala

Poate ca nu te asteptai, dar un job in videochat  bifeaza si dezvoltarea personala. In ea consta secretul reusitei tale. In cariera de model si in viata, in general. Standardele Dolls Studio te pot ajuta sa devii mai increzatoare in fortele proprii si sa iti doresti sa fii mereu mai buna.

Prin atentia permanenta indreptata catre imbunatatirea abilitatilor personale si dezvoltarea talentelor specifice jobului, calitatea vietii tale devine din ce in ce mai buna, iar tu mai multumita de tine insuti si de stadiul de realizare ale viselor personale si propriilor aspiratii.

In cadrul studioului de videochat Dolls Studio beneficiezi inclusiv de make-up, hairstyle si consiliere in materie de stil, precum si de portofolii foto profesionale menite sa iti puna in valoare atuurile fizice.

Vei obtine castiguri frumoase!

Un parteneriat corect, echitabil si legal iti va aduce veniturile financiare de care ai nevoie. Aici, un salariu videochat inseamna mai mult decat plata chiriei, achizitionarea catorva hainute si o plimbare decenta in oras. Castigurile pe care le vei obtine sunt mai mari decat cele de la un job obisnuit, astfel ca iti vei permite mult mai multe lucruri.

Satisfactia financiara obtinuta in urma colaborarii cu Dolls Studio iti face studentia memorabila, lipsita de griji si de nevoi, totul intr-un cadru 100% legal, cu conditii de lucru excelente.  Procentul obtinut din castiguri este 50% – 80%, in functie de performanta, iar castigurile obtinute din procent pot ajunge, imediat dupa perioada de training, la un minim de 2000$ lunar.

Ca model incepator, poti castiga, lunar, sume fabuloase, intre 1000$ si 5000$. Nu exista o limita a castigurilor, care, de altfel, sunt sigure si cu mult peste media veniturilor lunare ale unui angajat obisnuit din tara noastra. Totul depinde de ambitia si perseveranta de care dai dovada la locul de munca.

Ultimile din

Mergi la SUS