Este Alfa Romeo Giulietta o mașină suficient de bună pentru tine? Iată câteva aspecte după care te poți ghida!

in Diverse de

Dacă ești în căutarea unei mașini elegante, dar și deosebit de potentă e posibil să fi dat deja peste vreun model de Alfa Romeo Giulietta. Această mașină este recunoscută pentru calitățile sale aparte, mai ales pentru că reușește să armonizeze esteticul unei caroserii bine lucrate cu puterea unei mașini sport italienești. Există însă multe aspecte pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a opta pentru această mașină.

         Cu siguranță ai dat deja o raită și prin catalogul mașinilor nemțești și te întrebi dacă nu cumva ar fi mai fiabilă această variantă, dar este foarte posibil să rămâi surprins în urma unui simplu test de diferențele dintre puterea acestor mașini și a celor născute în patria Ferrari-ului. Poate că ele nu ar trebui neapărat comparate aici, ci să fii tu cel care pune mâna pe volan și le testează capacitățile. Până atunci, însă, vei găsi aici câteva aspecte care te pot ghida în decizia ta ulterioară.

 

Iată câteva aspecte după care te poți ghida pentru a afla dacă Alfa Romeo Giulietta este mașina potrivită pentru tine:

 

Îți plac mașinile sport

         Modelul sport al acestei mașini, cum ar fi QV, este unul cu adevărat special. Această mașină este și turbo! Acest model vine și cu un radiator destul de mare, dar care nu te va încurca foarte mult. Dacă modelul pe care îl dorești are jante de 17, găsești foarte simplu anvelope 225 45 r17, pe site-ul celor de la e-roti.ro șiai rezolvat de pe acum și problema pneurilor de calitate. În felul acesta, te vei putea bucura de o mașină pe care nu trebuie nici măcar să o menajezi.

 

Ești fan al brandurilor italienești

         În mod clar, mașinile italienești au un farmec aparte. Orice model aduce cu sine un fel de primăvară a formelor și eleganța își spune cuvântul și aici, chiar dacă vorbim de o mașină sport. Confortul redat de organizarea interioară a mașinii este ireproșabil și este vizibil efortul investit în organizarea bordului. Totul este la îndemână. Portbagajul este și el suficient de spațios pentru o mașină atât de compactă și nu vei duce cu siguranță lipsă de spațiu nici pe locurile din interior.

 

Preferi mașinile pe benzină

         Un benzinar este mereu cel mai bun prieten al unui șofer adevărat. Dacă mai ești și blând cu mediul, știi deja că beneficiile unui motor pe benzină se întind până și în această arie, pentru că poluează mai puțin decât un motor pe motorină. Pe de altă parte, costurile sunt vizibil mai mici în cazul benzinarului, atât la cumpărare, cât și la întreținere. În ziua de astăzi, oricum este mai tentant un astfel de motor și datorită costurilor mai scăzute ale acestui tip de carburant.

 

         În concluzie, dacă ești fan al mașinilor sport, dar și al rafinamentului italienesc, Alfa Romeo Giulietta este mașina perfectă pentru tine, indiferent de model. Un mare avantaj îl va reprezenta și faptul ca este un benzinar desăvârșit, așa că nu va trebui să îți faci griji prea mari în privința întreținerii sau a motorului, iar dacă ești și pe stilul eco și prietenos cu natura, mașina aceasta va fi cel mai bun tovarăș al tău.