Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

După demiterea Guvernului, Jurnalistul Cristian Tudor Popescu: Moțiunea a trecut, PSD a pierdut

in ExtraNews/Politic de

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 241 de voturi “pentru” și Guvernul Grindeanu a fost demis, a intrat în direct la ProTv și a exprimat pe scurt ceea ce s-a întâmplat:”Moțiunea a trecut, PSD a pierdut.”
Întrebat dacă a pierdut liderul, jurnalistul a declarat referindu-se la PSD:”Pierde pe toate planurile. Această moțiune ar putea fi numită cel mai potrivit moțiunea fricii. Faptul că în ultimul moment s-a dat ordin ca toți parlamentarii PSD să voteze la vedere arată faptul că domnul Dragnea, care nu a părăsit sala, a stat el însuși în timpul procesului de votare acolo, arată că acest partid este condus acum prin teamă.”
Și fostul premier Grindeanu a avut o replică memorabilă:”Oricine va fi prim-ministru nu va avea nicio șansă să își exercite funcția atâta vreme cât Liviu Dragnea va fi președintele PSD.” a mai arătat Cristian Tudor Popescu.
Întrebat despre cei trei care au ținut paginile ziarelor în ultimele trei zile(Dragnea, Grindeanu și Ponta), CTP și-a exprimat părerile personale:
Despre Liviu Dragnea, jurnalistul arată că:”Liviu Dragnea își pregătește acum etapa de bătălie cu președintele Iohannis, care nu va fi deloc ușoară”.
“Sorin Grindeanu se va întoarce la Timișoara unde va rămâne în PSD” a spus jurnalistul și a mai menționat: “E posibil așa cum l-am văzut aici că s-a bătut parte-n parte cu Liviu Dragnea e posibil, e foarte posibil ca el să aibă un viitor în PSD. Depinde mult de ce se va întâmpla cu partidul în continuare.”
În ceea ce îl privește pe Viorel Ponta, jurnalistul a spus: “Domnul Ponta va merge din nou în decor, de unde a venit, nu cred că vor face împreună un alt partid, un alt PSD, el cu domnul Grindeanu și cu domnul Jianu.”
Tudor Popescu, întrebat cui i-a folosit acest exercițiu politic, a răspuns:“Alegătorilor. A folosit alegătorilor, publicului care a putut admira în toată splendoarea lor pe cei care au luat cuvântul. A putut să vadă cam ce era în spatele votului masiv pe care l-au dat în decembrie.”

 


Ultimile din

Mergi la SUS