Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

După ce veţi vedea cum sunt făcute bomboanele Gummy, niciodată nu veți mai mânca

in Diverse/Sanatate
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Bomboanele – le iubim cu toții, nu? Mai ales cei mici! Copilăria noastră a fost timpul o explorăre nesfârșită, fericire și dorința neîncetată de a devora întregul magazin de bomboane. Cel mai bun lucru este că mulți oameni din întreaga lume cunosc deja pericolele unor asemenea tratamente, atât pentru talie, cât și pentru longevitatea noastră. Dar, din când în când, o trăire în copilărie apare și, uneori, pur și simplu nu putem rezista. Dar, nu vă faceți griji – videoul de mai jos ar putea rezolva problema, dacă aveți. Doar aruncați o privire la articolul de mai jos și aflați mai multe despre asta!

Pentru a fi sincer cu tine, chiar cred că dacă urșii gingioși, inele de piersic și viermi gingii au fost printre dulciurile preferate ca un copil, și poate chiar și acum, ar fi greu pentru tine să te uiți cum sunt de fapt făcute.Totuşi s-ar putea să fi întâlnit un prieten vegetarian sau doi care a refuzat o gustare de fructe sau o ceașcă de jello, deoarece astfel de produse sunt făcute cu gelatină, care este un agent gelifiant creat prin piele și oase de animale, numai cunoașterea nu poate fi suficient pentru a vă împiedica să le mâncaţi.
Dar, cel mai bun lucru este că celebrul regizor belgian, Alina Kneepkens, este aici pentru a schimba asta. Celebrul regizor belgian, Alina Kneepkens, a creat un scurt film îngrozitor, care prezintă în detaliu intens modul în care sunt făcute bomboane. Acesta este felul în care merge filmul – începe filmările în sens invers, arătând ceea ce am ajuns să cunoaștem și să iubim ca o bomboană fină, înainte de a o băga în gură și să ne bucurăm de senzația dulce de zahăr . Pe măsură ce imaginile se dezlănțuie, privitorul ajunge în curând să descopere începutul brutal al bomboanelor. De asemenea, trebuie să știți că filmul este doar unul dintr-o serie de videoclipuri care documentează modul dezgustător al mâncării noastre. Alte videoclipuri care pur şi simplu întorc stomacul pe dos includ iepure cu prune, care este un fel de mâncare tipic belgian, și budinca neagră. Nu sunt pentru cei slabi de inima.

Și, nu uitați – există înlocuitori de gelatină vegani din care sunt făcute niște bomboane, cum ar fi agar, unul dintre cele mai populare substitute pentru gelatină obținut din alge. Deci, dacă videoclipul de mai jos nu este suficient pentru a vă face să jurați că nu mai mâncaţi bomboane și, probabil, mâncare, bine, atunci veți fi bucuroși să știți că aveți opțiuni. Acest film vă va arăta că, pentru a vă bucura de această tratație dulce, carcasele de porc trebuie să fie încălzite și dezbrăcate de piele și apoi fierte în jos pentru a crea ingredientul fără aromă. Ligamentele și oasele sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea substanța care este folosită și în alte lucruri, cum ar fi sticlele de cola și bezelele.

Celebrul regizor belgian, Alina Kneepkens, a declarat:
„Am avut misiunea de a îndrepta niște povești audiovizuale inverse care să arate cum au fost produse unele din alimentele noastre. Am văzut destul de puține abatoare și exemple de producții alimentare industriale și artizanale. Un adevărat deschizător de ochi. Jelly este o bomboană. Dar numai câțiva oameni știu că sunt făcuți din gelatina din pielea porcilor. Dulce?”


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS