Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dragnea: „Nu resping ideea unui miting, dar trebuie să decidem de ce îl facem”

in Politic de

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au răspuns, joi seară, întrebărilor jurnaliştilor prezenţi la Băile Herculane, unde va avea loc o şedinţă cu preşedinţii organizaţiilor judeţene PSD.

Liderul Partidului Social Democrat a precizat că „nu respinge ideea unui miting”, dar că „trebuie să decidem pentru ce facem miting, să aibă sens”.

„De data aceasta nu o să mai respins ideea mitingului, dar trebuie să decidem pentru ce facem un astfel de miting, să aibă sens. Am auzit mai multe idei de la colegii mei”, a răspuns Liviu Dragnea la întrebările jurnaliştilor.

La rândul său, premierul Tudose a apărat Codul Fiscal, spunând „Nu am discutat cu preşedintele Iohannis în ultima vreme”, a precizat premierul Tudose, la Băile Herculane. „Domnia sa are părerea dumnealui despre Reforma Fiscală, noi o avem pe a noastră. Părerea noastră e cea bună, fiind confirmată pe rând de parlament, sindicate”, a explicat premierul jurnaliştilor.

Liviu Dragnea a lămurit şi motivul pentru care senatorii Coaliției au boicotat sedinta de marți a comisiei de apărare în care ar fi trebuit să se discute achiziția rachetelor Patriot. „Senatorii PSD din Comisia de Apărare au fost invitaţi la o activitate, la invitaţia şefului unui instituţii importante. O să discut eu mâine cu ei, să nu mai aibă activitate săptămâna viitoare”, a spus Dragnea. Şeful PSD a explicat şi că luni proiectul va trece de Senat, marţi ajungând la Camera Deputaţilor, for decizional.

Premierul Tudose a precizat că nu a discutat cu Rex Tillerson, secretarul de stat al SUA care a făcut o vizită de 12 ore în România, explicând că înaltul oficial american s-a întâlnit cu omologul său, ministrul de Externe al României, scrie realitatea.net

Ultimile din

Mergi la SUS