Dragnea, nervos catre o ziaristă: Poate îți retrag acreditarea. Nu sunt obligat să îți răspund nici ție, nici lui Ghiță

in Politic de

Incident la finalul conferinței de presă susținute joi de Liviu Dragnea. Un reporter de la RTV a încercat să pună o întrebare, pe finalul conferinței, iar liderul PSD i-a răspuns că „oricum la voi e loterie”. Postul RTV a difuzat, pe parcursul unei bune părți a discursului lui Liviu Dragnea, tragerea loto organizată joia de Loteria Română.

La finalul conferinței, ziarista RTV a mers să îl invite la cadru pe președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, iar Liviu Dragnea, părând deranjat că reporterul nu s-a oprit din a-i pune întrebări la finalul conferinței, i-a transmis acesteia: „Nu sunt obligat să-ți răspund nici ție, nici lui Ghiță”.

După ce ziarista i-a transmis președintelui Camerei Deputaților că este reprezentant al unei instituții publice și că era normal să îi răspundă la întrebări, Dragnea a amenințat-o cu retragerea acreditării. „Puteți să o ridicați”, a venit replica reporterului.

Incidentul vine la câteva zile după ce Ministerul Justiției a anunțat că retrage acreditările de presă pentru doi ziariști, unul de la PRO TV și unul de la Realitatea TV. Ministrul Tudorel Toader s-a arătat deranjat, în mai multe rânduri, de întrebările insistente pe care cei doi jurnaliști i le-au adresat de-a lungul timpului.

Sursa: republica.ro