Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dragnea, despre Legea salarizării unitare: „E mai bine să mai stea la dospit o săptămână”

in ExtraNews/Politic de

   Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului că a discutat cu parlamentarii coaliţiei de guvernare despre amânarea cu o săptămână a proiectului Legii Salarizării Unitare pentru a putea fi studiat de toată lumea, informează psd.ro.

   „I-am anunțat pe colegi decizia pe care am luat-o, pe care v-am spus-o și dumneavoastră mai devreme și o reiau acum: nu depunem proiectul de lege astăzi în Parlament. Cred că s-au completat aproape toate semnăturile din partea colegilor din Parlament, dar am decis să mai stea o perioadă în Săptămâna Mare, vin și sărbătorile de Paști, până săptămâna viitoare, rugându-i pe toți colegii mei din Parlament să studieze cu atenție legea„. a spus Fragnea.

   Întrebat dacă or mai fi modificări pe această lege înainte să fie depu la Parlament, Dragnea a răspuns că „Teoreitc da”, în cazul în care vor veni niște propuneri care îmbunătățesc textul, care aduc principii mai bune. „Noi credem foarte mult în proiectul pe care l-am depus, dar e mai bine să mai stea la dospit o săptămână, zece zile„, a zis liderul PSD. Referitor la provenienţa banilor necesari pentru majorarea salariilor, Dragnea a spus că aceste creşteri vor veni de la bugetul de stat, precizând că anul acesta impactul va fi mic, pentru că doar câteva categorii sociale vor beneficia de această creștere.

   Despre o posibilă eliminare a pensiile speciale, Liviu Dragnea a precizat că „în condițiile în care anumite categorii sociale vor beneficia de creșteri substanțiale de salariu, trebuie să ne uităm cu atenție dacă acest lucru implică o creștere la fel de mare a unor pensii care deja sunt foarte mari, așa-numitele pensii speciale”. (foto: pagina facebook Liviu Dragnea)Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS