Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dragnea, convins pana in ultimul moment că nu va merge la pușcărie

in Politic de

Până în ultimul moment, Liviu Dragnea nu a crezut că va fi condamnat, au spus surse social-democrate pentru Hotnews. Liderul PSD ar fi primit asigurări de la cercul său de intimi că judecătorii îl vor achita și că nu va face nicio zi de pușcărie.

În seara dupa încheierea alegerilor, deși i s-a cerut demisia, Dragnea a refuzat să o facă. Le-a spus liderilor prezenți în sediul din Băneasa că nu demisionează și că duce până la capăt lupta cu „statul paralel”.

Dragnea era convins și atunci că va fi achitat.  Întreba în ultima declarație publică înainte de a fi arestat dacă își dă demisia, Liviu Dragnea declara: „Eu în viață mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut și la fel o să o fac și acum, împreună cu colegii mei, dar eu nu îmi asum astfel de lucruri nici pe Facebook, nici ascuns printr-o țară apropiată, ci într-o discuție serioasă în CEX.”

Tot în seara alegerilor, Dragnea i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să nu candideze la șefia PSD și să o lase pe Lia Olguța Vasilescu să preia conducerea, potrivit Hotnews.

Ultimile din

Mergi la SUS