Dragile mele, vreau sa intelegeti un lucru despre BARBATI. DACA CITESTI ASTA, TE-AS RUGA SA NU O IEI PERSONAL, E DOAR UN SFAT

in Educational de

DACA CITESTI ASTA, TE-AS RUGA SA NU O IEI PERSONAL, E DOAR UN SFAT

Dragile mele,

Vreau sa intelegeti un lucru despre BARBATI.

Cand iti pui poze pe jumatate goala pe Facebook sau cand iti arati sanii ori cand vrei sa arati cat de seducatoare esti tu in pat… Singurul lucru pe care il faci este sa le induci pofte carnale… Da stiu, pe tine te incanta alea 300 de like-uri si inimioare, alea 100 de comentarii dulci si sutele de mesaje din privat si care te fac sa te simti cea mai buna.

Opreste-te din a te mai amagi…

UN LUCRU IMPORTANT AR TREBUI SA STII.

In realitate niciunul din cei care iti comenteaza sau iti dau like la postari sau iti scriu in privat nu te iubeste. Ei vor doar sa se foloseasca de tine si sa se duca la urmatoarea. De fapt.. ei te urasc… pt ca in sinea lor, stiu ca nu pot sa te duca acasa pt a le deveni sotie. Crede-ma, ei te vad ca pe o femeie usoara ahtiata dupa atentia virtuala de pe Facebook.

Majoritatea dintre voi sustineti ca va traiti viata dupa propriile reguli si ca faceti doar ce va place.. daaa, cu siguranta.. dar va pasa de ziua de maine sau doar de fericirea de scurt moment?

Barbatilor, fie ei bogati sau saraci, le place sa admire femeile care se imbraca decent si care se respecta.
Hainele decente, care va acopera trupurile si lasa loc imaginatiei barbatului, il vor face pe acesta sa te iubeasca si sa te respecte, ii arata barbatului ca esti o femeie care este demna sa fie mama copiilor sai.
Ele spun despre tine cum ai fost crescuta si care iti sunt valorile morale

Multora dintre barbati nu le pasa prea mult despre alea 5 kg de machiaj sub care tu ascunzi un chip frumos, esti frumoasa si fara!

O sotie buna vei fi indiferent daca vei lua cateva kg in plus sau orice greutati veti intampina, ai materialul de baza…
Apreciaza-ti corpul, fii reala, respecta-te si un om bun care te va respecta, te va gasi oricum.