Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Draga mea te văd zilnic plângându-te în mediul online sau în diferite discuții cum că bărbații buni sunt o raritate

in Diverse de

Draga mea te văd zilnic plângându-te în mediul online sau în diferite discuții cum că bărbații buni sunt o raritate. Că nu mai există bărbați demni de a putea să fie descrisi prin cuvantul „Gentleman”.

Draga mea, ce trebuie tu să înțelegi este faptul că un gentleman nu este greu de găsit, dar este greu de observat de cele mai multe ori. De obicei, un gentleman nu epatează și nu se află mereu în centrul atenției. Acesta nu este interesat să-ți scrie ție pe facebook „ke m-ai faki frumoas-o” după fiecare poza provocatoare postată de tine. El nu este interesat de tine atâta timp cât la fiecare două cuvinte ești vulgară și goală de sens. Nu te aștepta ca el sa te observe și să fie atras de tine cand zilnic te vede dezbrăcată prin online sau în weekend-uri ești mai mult mahmură decât trează la brațul diferiților domni de ocazie.

Îmi permit să îi numesc domni din curtuoazie, nu pentru că ei ar merita. Nu aștepta ca tu să ai parte de un gentleman când seară de seară îți faci veacul prin cluburi de unde te ia primul venit. Nu că el nu ar respecta orice femeie, chiar și pe cel ușoare, dar știe să facă diferența între o lady și o femeie fără principii. Femeile ușoare sunt și ele bune la ceva. Bune pentru proștii care se mulțumesc cu puțin. Bune pentru distracții efemere. Mă cunoști, nu îmi place să judec, nu îmi place să critic. Eu doar constat. Și constat cu regret că numărul femeilor de genul acesta a crescut. Și multe din ele trecute de prima tinerețe ajung pierdute și deznădăjduite. Le vezi ajunse la o vârstă la care pur și simplu nu mai există cale de întoarcere pentru ele.

Draga mea, un gentleman este preocupat cu lucrurile serioase. El nu are timp de pierdut cu lucruri inutile. Cu petreceri exagerate, cu oameni fără o viziune clară sau cu femei alături de care știe că nu poate să construiască nimic solid. El este preocupat să lucreze la reputația sa, la carieră, la întemeierea unui viitor frumos alături de o femeie care se respectă. Care îl sprijină și luptă alături de el la bine și la greu. Care știe să fie vulgară și provocatoare doar pentru el. Care emană feminitate prin toți porii.

Un gentleman nu trebuie sa fie neapărat bogat. Dar nici să fie un întreținut. Bogăția lui cea mai mare trebuie să fie cunoștințele sale. Și femeia de lângă el. Ea îi dă strălucire. Și îl ajuta sa devină cu adevărat bogat. Din toate punctele de vedere.

Un gentleman nu este fals niciodată. El mereu spune lucrurilor pe nume chiar dacă asta de multe ori deranjeaza. Poate de aceea multe femei evită un astfle de barbat. Prin atitudinea și modul în care îți vorbește va starni respect si admirație. Vei înțelege că este diferit de majoritatea și vei observa că știe ce vrea. Asta dacă tu nu ești vreo prefăcută cu aere de divă care se teme de un astfel de bărbat. Și care preferă papițoii de ocazie. Nu mi-o lua în nume de rău, eu vreau doar să te ajut draga mea. Să te ajut să realizezi că ceea ce cauți tu este de fapt în altă parte. Acolo unde ai uitat să mai cauți în ultimul timp.

Ultimile din

Mergi la SUS