Dr. Johanna Budwig a fost nominalizată de şapte ori la Premiul Nobel a vindecat de „boala secolului” 90% dintre pacienţii avuţi, folosind incrediente naturale care nu au efecte adverse.

in Sanatate de

Doctorul Johanna Budwig s-a născut în anul 1908 şi a murit în 2003, la vârsta de 95 ani, din cauza unor complicaţii provocate de unele leziuni după ce a căzut în locuinţa sa.

Ca rezultat al cercetărilor sale realizate începând cu anul 1950, Dr. Johanna Budwig a fost nominalizată de şapte ori la Premiul Nobel Alternativ! Budwig a obţinut un doctorat în Ştiinţele Naturii pentru a deveni fitoterapeut.

În timpul vieţii, a vindecat de cancer 90% dintre pacienţii avuţi, folosind incrediente naturale care nu au efecte adverse. Totuşi, descoperirea ei nu a fost profitabilă pentru companiile farmaceutice, care au preferat ca medicamentul folosit de ea să rămână secret, aşa că mulţi dintre noi nu am auzit până în ziua de astăzi de Budwig şi succesul ei în vindecarea cancerului.

Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii americani nu ascultă. Vin aici, îmi observă metodele şi rămân impresionaţi, apoi vor să facem o înţelegere, să ia medicamentul în ţara lor şi să facă mulţi bani. Eu nu fac asta pentru bani şi refuz, din cauza asta nu sunt agreată de ei”, declarase Johanna Budwig.

Nu ar trebui să ne mire că marile companii farmaceutice au păstrat aceste descoperiri remarcabile departe de ochii oamenilor de rând. Dacă leacul pentru cancer este aflat, cum vor mai face ei bani? Această boală a devenit una dintre cele mai profitabile din industria omenirii şi vor face tot ce le stă în putinţă să o păstreze aşa.

Protocolul Budwig se bazează pe utilizarea unui amestec din ulei de in şi brânză de vaci. De asemenea, a descoperit că aşa-numitele diete „sănătoase”, lipsite de grăsimi, pot face mai mult rău decât bine şi au decis să adopte o abordare diferită. Ea a eliminat grăsimile şi alimentele nesănătoase care scad nivelul oxigenului şi s-a concentrat asupra alimentelor sănătoase şi vindecătoare. Ea a evidențiat importanţa expunerii la soare, deoarece este o sursă naturală de vitamina D3 – vitamina anticancer.

Protocolul Budwig împotriva cancerului!

Protocolul dr. Budwig este alcătuit din două etape. Prima faza este una naturală, în care grupările sulfhidril din brânză sau brânză cottage se leagă cu acizii graşi nesaturaţi din uleiul de in. Doctorul Budwig a descoperit că organismul va sintetiza Omega-3 din uleiul de in, în cantitatea exactă de care are nevoie.

Fără aceşti acizi graşi, enzimele respiratorii nu pot funcţiona şi persoana se sufocă, deși îi este administrat un aer bogat în oxigen. Deficitul acestor acizi graşi nesăturaţi afectează multe funcţii vitale. Mai întâi de toate, scade cantitatea de oxigen disponibilă a persoanei. Nu putem supravieţui fără aer şi mâncare. Nu putem supravieţui nici fără aceşti acizi graşi”, declarase ea. Remediul pe care ea l-a conceput este, de obicei, administrat pe cale orală, dar, în cazurile terminale, dr. Budwig a administrat uleiul de seminţe de in, sub formă de clismă.

A doua etapă a Protocolului Budwig se referă la o dietă special concepută, care ar trebui urmată timp de cel puţin șase luni.

Remediul:

Se amestecă o lingură de ulei de in şi două linguri de brânză de vaci organică cu un conţinut scăzut de grăsimi pentru fiecare 45 de kilograme ale pacientului. Totuşi, doza trebuie ajustată în funcţie de simptomele dumneavoastră individuale şi severitatea bolii. Combinaţi uleiul de seminţe de in şi brânza cu un amestecător de imersie timp de un minut, nu încercaţi să o faceţi manual. Doar un blender vă poate oferi consistenţa de care aveţi nevoie. Apoi, trebuie să măcinaţi câteva linguri de seminţe de in într-un măcinator de cafea timp de un minut, pentru a obţine un amestec aerisit şi pufos…

Se toarnă amestecul într-un castron şi se adaugă cel de ulei şi brânză. Se amestecă totul cu o lingură de lemn până se combină. Luaţi remediul acesta o dată pe zi!