Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Donald Trump, mesaj DUR către Europa. „Eu reprezint SUA, nu reprezint lumea. Uitați-vă la Europa. Parisul nu mai e Paris”

in ExtraNews de

„Parisul nu mai e Paris”, a spus președintele american Donald Trump, bazându-și spusele pe experiența „unui prieten de-ai săi” care nu mai calcă în capitala franceză.

Trump încearcă să își apere politica antiimigratie, dând exemple negative în acest sens Franța, Suedia și Europa, în general, transmite AFP, citata de Dir.bg

Nu o dată, Trump a amintit de atentatele din Franța, pentru a-și consolida politica sa imigraționista spune AFP, citându-l pe președintele american:

„Am un prieten, un om foarte important. Adoră ‘Orasul Luminilor’ (n.r Paris). Ani la rând, în fiecare vară, el mergea la Paris cu soția și familia sa. Nu l-am mai văzut de ceva vreme și l-am întrebat. ‘Jim cum e la Paris’? ‘Nu mai mergem acolo’, mi-a răspuns el. ‘Parisul nu mai e Paris’, a continuat Trump, citat si de Wasgington Post

„Siguranța națională depinde de securitatea granițelor. Teroriștii nu vor mai putea aplica lovituri pe teritoriul SUA, dacă nu vor mai putea intra în țara noastră”, a spus președintele în cadrul conferinței anuale a „Mișcării Politicii Conservatoare”.

„Uitați-vă ce se întâmplă în Europa”, a spus Trump, amintind cazul Suediei care leagă imigrația de creșterea infracțiunilor. „Ador Suedia, însă oamenii de acolo înțeleg că am dreptate”, a adăugat Trump. El a mai spus că țelul său este de a sluji SUA și nu celelalte state ale lumii, amintind mesajul său „America, în primul rând”. „Eu reprezint SUA, eu nu reprezint lumea. Eu reprezint țara voastră” a încheiat președintele american.

Ultimile din

Mergi la SUS