Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Donald Trump a postat duminică pe Twitter două mesaje prin care se declară „foarte dezamăgit” de China care nu face nimic în ceea ce privește Coreea de Nord

in Extern/ExtraNews de

Donald Trump spera într-o cooperare mai bună cu China, pentru ca aceasta să își exercite influența asupra Coreei de Nord și se baza mult pe ajutorul președintelui Xi Jinping, dar astăzi 30 iulie 2017 a postat pe Twitter două mesaje prin care se declară „foarte dezamăgit” de China, care a câștigat sute de miliarde de dolari din comerțul cu SUA și care nu face nimic în ceea ce privește Coreea de Nord.
Prima postare a președintelui american este:„Sunt foarte dezamăgit de China. Liderii noștri din trecut, i-au permis să facă sute de miliarde de dolari pe an din comerț, dar…”
În a doua postare de pe Twitter, Donald Trump arată că aceștia nu fac nimic în privința Coreei de Nord, doar vorbe…
„Ei, nu fac nimic pentru noi cu Coreea de Nord, vorbesc doar… Nu vom mai permite ca acest lucru să continue. China ar putea rezolva cu ușurintă această problemă!
Președintele american și-a schimbat total tonul față de luna trecută, când referindu-se la eforturile președintelui Xi și ale Chinei în privința Coreei de Nord, spunea că e bine că Beijingul măcar a încercat.

 

Mergi la SUS