Doctor fals la un spital public. A falsificat o diplomă de medic și profesează de 10 ani

in ExtraNews de

Spre deosebire de italianul Matteo Politi, dr. Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP! Libertatea prezintă filmări cu ea în sala de operaţie, singură, cum închide o pacientă! Explicaţia „doctorului” Bîrsan: „Doar serveam instrumentarul”.
Citeşte întreaga ştire:Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov! UMF: „Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!”

Potrivit sursei amintite, dovezile că ea practică medicina fără studii şi avize nu sunt de pe Facebook, ci din imagini de necombătut şi din documente oficiale, precum condica medicilor şi falsuri grosolane de la dosarul Ralucăi Daniela Bîrsan.
Citeşte întreaga ştire:Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov! UMF: „Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!”.

Unii pacienţi nu sunt atât de pretenţioşi şi o laudă pe „rezidentă”. Căci mai au un defect pacienţii obişnuiţi. Nu sunt informaţi, aşa cum e personalul clinicii de stat, privilegiat să ştie ceea ce oamenii nu ştiu. Pentru că, în 2015, a fost un scandal în spital, când Raluca Daniela Bîrsan a fost îndepărtată, dar controlul a fost muşamalizat. Iar pacienţii au fost puşi, din nou, în situaţia de a fi trataţi de către o persoană fără studii medicale şi, conform surselor din spitalul public, şi fără liceul terminat, exact ca în cazul Matteo Politi! Similitudinile nu se opresc aici.

Deşi ea susţine că „nu am profesat, nu am făcut decât să observ, ca voluntar”, există filmări cu falsul medic în blocul operator ginecologic.

Rugată să spună ce studii medicale are, Raluca Daniela Bîrsan pretinde că „am absolvit UMF în 2013” şi a pus la dispoziţia ziarului o diplomă cu numele său. Diploma „de absolventă” se află şi în dosarul depus de ea la Spitalul Județean Ilfov. La solicitarea redacţiei, Universitatea de Medicină şi Farmacie a căutat-o după CNP pe Raluca Daniela Bîrsan, „doctorul” în vârstă de 30 de ani, în baza de date a absolvenţilor. „Nu este absolventa noastră, iar diploma arată ca un fals, după mai multe repere!”, afirmă Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultăţii de Medicină de la UMF Carol Davila.

După ancheta jurnalistică, managerul Arghir Vasile Ciobotaru a întrerupt contractul cu Raluca Daniela Bîrsan, a dat vina pe „şefii de secţie” şi a dat afară reporterii din spital. Loading...