Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dincă a ajuns să plătească scump pentru tot ce a făcut! Trece prin clipe cumplite, în spatele gratiilor.

in Diverse de

Gheorghe Dincă trece prin momente dificile în Penitenciarul Jilava, acolo unde se află în arest în urma acuzațiilor care i-au fost aduse în cazul Caracal. Bărbatul bănuit că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a făcut depresie, a început să citească des din Bilbie și să le vorbească depre Dumnezeu celorlalți deținuți.

Gheorghe Dincă a făcut depresie în închisoare

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă declarațiile contradictorii i-au făcut pe procurori să bănuiască faptul că acesta ar face parte dintr-o rețea de infractori care se ocupă cu traficul de persoane.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă. Avocatul a dezvăluit prin ce trece criminalul din Caracal: ”Este o situație tristă!”

Bărbatul se află închis în Penitenciarul Jilava, iar în ultima vreme s-a schimbat foarte mult. El a fost consultat de medici, care și-au dat seama că acesta a intrat în depresie în spatele gratiilor. Gheorghe Dincă a izbucnit în plâns de mai multe ori, citește zilnic din Biblie și vorbește des depre Dumnezeu.

„Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții, dacă e doar un pion”, a declarat Florian Gheorghe, doctor în psihologie.

Ultimile din

Mergi la SUS