Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dincă a ajuns să plătească scump pentru tot ce a făcut! Trece prin clipe cumplite, în spatele gratiilor.

in Diverse
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Gheorghe Dincă trece prin momente dificile în Penitenciarul Jilava, acolo unde se află în arest în urma acuzațiilor care i-au fost aduse în cazul Caracal. Bărbatul bănuit că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a făcut depresie, a început să citească des din Bilbie și să le vorbească depre Dumnezeu celorlalți deținuți.

Gheorghe Dincă a făcut depresie în închisoare

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă declarațiile contradictorii i-au făcut pe procurori să bănuiască faptul că acesta ar face parte dintr-o rețea de infractori care se ocupă cu traficul de persoane.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă. Avocatul a dezvăluit prin ce trece criminalul din Caracal: ”Este o situație tristă!”

Bărbatul se află închis în Penitenciarul Jilava, iar în ultima vreme s-a schimbat foarte mult. El a fost consultat de medici, care și-au dat seama că acesta a intrat în depresie în spatele gratiilor. Gheorghe Dincă a izbucnit în plâns de mai multe ori, citește zilnic din Biblie și vorbește des depre Dumnezeu.

„Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții, dacă e doar un pion”, a declarat Florian Gheorghe, doctor în psihologie.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS