Dieta cu apă caldă, recomandată de o farmacistă din Japonia. A slăbit 18 kilograme

in Regim alimentar de

Dieta cu apă caldă, recomandată de o farmacistă din Japonia, face furori în mediul virtual. Iată ce implică renumita cură de slăbire. Ai voie să bei numai apă călduţă, în înghiţituri mici. Rezultatele ar trebui să apară în primele două săptămâni.

Trebuie sa mananci o banana la micul dejun si sa bei apa calduta pe tot parcursul zilei. Este permis sa mananci mai multe banane la micul dejun, insa nu trebuie sa abuzezi.

Daca nu-ti plac bananele sau nu le poti consuma din diverse motive, poti alege alt fruct. La pranz si cina poti consuma ce doresti, insa evita prajelile si nu manca dupa ora 18:00. Ai voie sa bei numai apa calduta, in inghitituri mici, scriu cei de la girly.ro.

In timpul acestei diete, alimentatia trebuie supravegheata. Nu va trebui sa numeri caloriile, ci doar sa mananci in cantitati moderate si sa reduci pe cat posibil fast-foodul, prajelile, dulciurile, bauturile acidulate si alcoolice, scrie slabsaugras.ro. Daca reusesti sa le elimini complet, pierderea in greutate va fi si mai mare.

Ziua trebuie sa inceapa cu un pahar cu apa calda baut pe stomacul gol. Apoi, inainte cu 5-10 minute si dupa consumul oricarui aliment va trebui sa bei un pahar de apa calda, pentru a accelera digestia. Apa poate fi consumata ca atare sau ii poti imbunatati gustul prin adaugarea sucului de la o jumatate de lamaie, aceasta contribuind si ea la activarea metabolismului. Nu bea apa in timpul mesei, intrucat in acest fel se dilueaza sucul gastric, din aceasta cauza digestia fiind incetinita.

Apa poate fi inlocuita si cu ceai neindulcit, eventual poti alterna cele doua bauturi. In plus, atunci cand simti senzatia de foame, ar trebui sa bei un pahar de apa. Gandeste-te doar ca apa are zero calorii, iar dupa 10-15 minute ar trebui sa simti o senzatie de satietate.

Poti tine aceasta dieta timp de doua pana la patru saptamani, apoi sa o repeti dupa inca jumatate de an. Intr-o luna de zile poti slabi cu aceasta dieta pana la 18 kilograme.

Rezultatele ar trebui sa apara in primele doua saptamani.